Administraţie

Cîlea a câştigat al doilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Vâlcea

Reprezentantul USL a câştigat cu un scor zdrobitor de 73%

USL a câştigat detaşat şi alegerile pentru Consiliul Judeţean, Ion Cîlea obţinând peste 70 la sută. În ziua votului, Ion Cîlea a fost cel mai optimist candidat, ştiind că pleacă de pe poziţia de favorit în bătălia pentru Consiliul Judeţean. „Dacă este vorba despre mine, am votat pentru continuitate, dacă este vorba de ceilalţi am votat pentru a înlătura dezastrul din această ţară, care ne-a bântuit timp de patru ani de zile. Am votat pentru un viitor mai bun al judeţului nostru, pentru o viaţă mai bună pentru locuitorii din Vâlcea, faţă de care am un respect deosebit, îi apreciez şi îi iubesc pentru că mereu m-au înţeles, din lipsa resurselor financiare nu s-au realizat poate într-un mandat de patru ani tot ceea ce îmi doream. Să aibă încredere că eu nu îi voi dezamăgi”, a spus Cîlea. Şeful CJ Vâlcea a ţinut să le mulţumească primarilor pentru buna colaborare pe care a avut-o cu ei timp de patru ani şi să le promită cetăţenilor că de acum înainte va munci şi mai mult.

„Le mulţumesc celor care au fost alături de mine, primarilor cu care am colaborat foarte bine în mandatul trecut. Aceeaşi colaborare bună o voi avea şi cu primarii din acest mandat, pe care îi felicit pentru rezultatele obţinute”, a conchis Ion Cîlea.

Deşi candidatul PDL la şefia CJ, Dorel Jurcan şi-a dorit „să scoată judeţul din beznă”, acesta nu a avut nicio şansă în faţa lui Ion Cîlea.
„Pe două buletine am votat pentru continuarea realizării marilor proiecte din municipiul Râmnicu Vâlcea şi pe alte două am votat pentru schimbare, pentru imprimarea unui alt ritm de administraţie şi pentru scoaterea din beznă a judeţului nostru. Nu am avut emoţii”, a spus Jurcan. Senatorul PDL a anunţat că în ziua votului va sta mai mult în zona de sud a judeţului, unde PDL ar fi trebuit să aibă un scor mai bun. USL a luat însă cele mai multe primării, inclusiv în zona de sud a judeţului.
De menţionat este faptul că prezenţa la vot în judeţul Vâlcea a fost mult mai mare faţă de alegerile anterioare, 61,65 la sută. În mediul urban 54,32 la sută din cetăţenii cu drept de vot s-au prezentat la urne, în timp ce în mediul rural, prezenţa a fost mult mai mare, 68,41 la sută.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...