Monden

Spectacol incendiar la Romanian Music Awards

35 de artişti din România au încântat 30.000 de craioveni adunaţi în Piaţa Prefecturii

Romanian Music Awards a revenit vineri seara, la Craiova, în Piaţa Mihai Viteazul. Ediţia din acest an a fost specială, mai ales că s-au reunit 3 trupe care au încins atmosfera în public. Pe scenă au urcat 35 de artişti. Spectacolul incendiar a fost deschis de Clejani. Printre artiştii care au încins atmosfera la Craiova s-au numărat, CRBL, Smiley, DJ Project, Fly Project, Deepside Deejays, Grasu XXL, Puya, Connect-R. Au existat însă şi incidente, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale, după ce au leşinat din cauza căldurii.

Surprizele s-au ţinut lanţ pe covorul roşu, unde au sosit vedetele. Smiley a avut parte de o surpriză de proporţii, când a fost intervievat chiar de fosta iubită, Sânziana Negru, tânăra studentă pe care a părăsit-o acum cinci ani pentru blonda de la Pro TV. Viorica de la Clejani a înnebunit bărbaţii cu decolteul generos. Margherita, care s-a tunat acum puţin timp, a purtat o rochie extrem de îndrăzneaţă, lungă, dar din... dantelă, prin care i se puteau vedea formele, inclusiv noile „achiziţii”.

Surprizele au continuat după ce pe covorul roşu s-au reunit 3 trupe româneşti, 3rei Sud - Est, LA şi N&D. Prima trupă a interpretat melodiile, „Iubire”, „Suflet pustiu”, „Vorbe”, „Te plac”, „Alături de îngeri”, acestea fiind fredonate şi de publicul care ştia fiecare vers. Andreea Bănică a fost una dintre cele mai sexy prezenţe de pe covorul roşu la premiile Romanian Music Awards. Artista a avut o rochie neagră, de catifea, lungă, dar foarte sexy. Lungimea rochiei însă era compensată de decolteul foarte adânc al ţinutei, care era deschis aproape până la talie. Astfel, bustul generos al cântăreţei a putut fi admirat aproape în toată splendoarea. O prezenţă agreabilă a fost Cătălin Botezatu, care în aceste zile s-a aflat în Craiova pentru preselecţiile de la Next Top Model şi a fost invitat şi la RMA. El a venit la braţul Andreei Bănică.

Guess Who este artistul care anul acesta a plecat acasă cu cele mai multe trofee Romanian Music Awards. Nominalizările la „Best Album” şi „Best Hip-Hop” au fost câştigate detaşat de Laur, acestor două trofee adaugându-se şi premiul special pentru „Cea mai difuzată piesă”. Guess Who este oficial marele câştigător la Romanian Music Awards 2012, cel mai votat dintre artiştii români.

Alex Velea s-a simţit ca la el acasă pe scena Romanian Music Awards, unde a cântat în premieră noul lui single – „Minim doi”. Alături de el pe scenă a urcat şi echipa lui de 13 dansatori, cu care a reuşit să facă unul dintre cele mai grele lucruri în timpul unui show live, cu mulţi dansatori: un sincron perfect. Este ştiut că Alex are întotdeauna show complet pe scenă, însă anul acesta s-a pregătit 100 la sută pentru Romanian Music Awards, care a fost pentru a treia oară în Craiova, oraşul natal al lui Alex.

Andreea Bănică a atras toate privirile asupra sa de la primul pas făcut pe covorul roşu, graţie rochiei extrem de elegantă pe care a purtat-o. Rochia, sub semnătura Casa Janine, a impresionat prin eleganţă şi senzualitate, fiind îmbinarea perfectă dintre simplu, dar îndrăzneţ, lăsând să se vadă nici prea mult, dar nici prea puţin. Desigur, eleganţa Andreei a fost subliniată şi de însoţitorul său, creatorul de modă Cătălin Botezatu, alături de care a păşit pe covorul roşu.

Premiile RMA 2012

La categoria „Best Album Romanian Music Awards” Alexandra Stan, Directia 5, Inna şi LaLa Band au fost bătuţi de „Guess Who”, care a câştigat premiul cu albumul - ”Tot Mai Sus”.

CRBL, desemnat “Best Male” la Romanian Music Awards

Lui CRBL oficial îi merge bine după ce vineri, la Romanian Music Awards a câştigat premiul „Best Male”. Prezentatorul show-ului a rămas fără cuvinte când şi-a auzit numele strigat de catre reprezentanţii Men’s Health, care i-au înmânat premiul. Toată seara a întreţinut atmosfera, surpriza a fost atât de mare încât el şi-a început discursul cu vorba piesei: „mamă, mamă, sunt confuz”. De această dată nu pentru că sclipeşte pe autobuz, ci pentru că organizatorii i-au înmânat un desfăşurător pe care numele său nu se afla printre câştigători, tocmai pentru a-i face o bine meritată surpriză.

„Best Dance Romanian Music Awards” a fost luat de Deepside Deejays, iar ca „Best Female Romanian Music Awards” a fost recunoscută Alexandra Stan Ft. Carlprit, cu piesa 1.000.000.

Publicul a votat şi „Best Hip Hop Romanian Music Awards”, la această categorie câştigând Grasu XXL Ft. Guess Who, cu „Lala Song”.

„Best Male Romanian Music Awards” a fost „adjudecat” de CRBL - Kboom (Ft. Helena), iar „Best New Act Romanian Music Awards” de piesa Dalinda a lui Alex Mica.

Categoria „Best Pop Romanian Music Awards” a fost câştigată de Alex Velea, cu piesa „Whisper”, iar ”Best Song Romanian Music Awards” de Laurenţiu Duţă Ft. Andreea Bănică - Shining Heart.

Premiul la „Best Dj Romanian Music Awards” a fost luat de Nick Kamarera & Alinka - Get A Life (Mama Yette), iar „Best Rock Romanian Music Awards”, de Vunk Ft. Antonia, cu piesa „Pleacă”.
Cel mai bun site de muzică românesc a fost cel al lui Smiley, smileyonline.ro, iar premiul de excelenţă a fost luat de Radio Killer.

Laurenţiu Duţă a primit premiul special RMA 2012 Life Time Award, ca şi casa de producţie a lui Smiley, Smiley & Ha Ha Production, care a luat premiul special RMA Best Producer.

La categoria „Cel mai bun videoclip”, LukOne & deMoga Ft. Liviu Teodorescu au fost câştigătorii, cu piesa ”Electronic Symphony”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...