Politică

Mircia Gutău: „Vom sprijini echipa USL la Primăria Râmnicului”

Progresiştii vâlceni îl vor susţine pe actualul edil, Emilian Frâncu şi echipa sa de consilieri pentru a crea o majoritate în CL

Fostul edil al Râmnicului, Mircia Gutău a declarat că îl va sprijini pe noul edil al municipiului, Emilian Frâncu şi echipa sa de consilieri locali. De asemenea, acesta l-a criticat pe fostul primar, Romeo Rădulescu pentru atitudinea sa de pe întreg parcursul campaniei electorale şi spune că dacă acesta ar fi făcut o echipă cu UNPR, ar fi câştigat detaşat alegerile. „Dacă Romeo Rădulescu ar fi făcut sport la viaţa lui acum ar fi ştiut că atât primarul, cât şi sportivul trebuie să ştie să se bucure de victorie şi să recunoască atunci când este înfrânt. El a fost înfrânt dezastruos. Eu cred că trebuie felicitat câştigătorul, pentru că în acest fel îi feliciţi pe cei care l-au votat. Eu nu ştiu de ce şi acum ei mă lovesc pe mine.Nu înţeleg de ce şi în această campanie ţinta am fost eu şi nu candidatul. Eu cred că ce s-a întâmplat la Vâlcea a fost culmea aroganţei pe care au afişat-o cei de la PDL.Sunt bucuros pentru scorul pe care l-a obţinut Eusebiu Veţeleanu, este mare lucru să iei un partid de la zero şi să reuşeşti să faci o echipă şi să ai o diferenţă de 100 de voturi faţă de primarul în funcţie”, a declarat Mircia Gutău.

Angajaţii din Primărie care l-au susţinut pe Rădulescu, sfătuiţi să îşi dea demisia

UNPR a obţinut patru mandate de consilieri locali, primul pe listă fiind chiar Veţeleanu. Dacă acesta va ajunge însă viceprimar, în urma negocierilor cu USL, următorii patru de pe listă sunt: Dumitru Ţărdea, Maria Bobeanu, Eduard Nuică şi Mihail Botea. „UNPR va face de aici încolo un lucru constructiv în CL. De acum înainte vom sprijini echipa USL pentru că interesul nostru este ca oraşul să se dezvolte. Nu voi permite niciodată ca aleşii UNPR să blocheze modernizarea oraşului. Îi urez mult succes lui Emilian Frâncu. La Primărie este de muncă şi va trebui să aibă multă răbdare, să fie înconjurat de oameni pregătiţi. Ar trebui ca cei din Primărie, care s-au implicat în campania electorală a lui Romeo Rădulescu să îşi ia bagajele şi să plece, să nu aştepte să fie daţi afară. Sunt multe promisiuni pe care Frâncu le-a făcut în campanie şi trebuie să depună un efort de 10 ori mai mare ca în Parlament”, conchide Gutău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...