Pe Scurt

Mirele s-a răsturnat cu maşina şi a rănit doi nuntaşi

Două persoane, între care un copil, care făceau parte dintr-un alai de nuntă au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina condusă de mire, spre Oficiul Stării Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a răsturnat pe DN 67.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Rooxana Vişan, accidentul s-a produs în localitatea Izvoru Bârzii, maşina răsturnându-se în afara şoselei, într-o curbă, în timp ce se îndrepta către Drobeta Turnu Severin.

Autoturismul făcea parte dintr-un alai de nuntă, fiind condus de mire, care se îndrepta către Oficiul Stării Civile din Drobeta Turnu Severin, unde urma să se căsătorească.

În urma accidentului, două persoane - o femeie şi un copil în vârstă de opt ani - au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicilor, cei doi au răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol.

După cercetările făcute de poliţişti la faţa locului, mirele a fost preluat de o altă maşină şi a mers la Oficiul Stării Civile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...