Sport

Fotbal, Liga a III-a

Soţul Paulei Ungureanu face minuni pe banca chimiştilor

Marian Ungureanu nu se lasă mai prejos decât soţia sa

Soţul cunoscutei handbaliste Paula Ungureanu, Marian şi-a început cariera de antrenor de fotbal la FC Oltchim cu un succes important, reuşind salvarea echipei de la retrogradare.

Avansat de la "secund" la "principal" cu şapte etape înaintea finalului în Seria C4, când situaţia la Oltchim era critică, Ungureanu a obţinut cinci victorii şi un egal, rezultate care au păstrat echipa finanţată de Sindicatul Liber îl cel de-al treilea eşalon. Chimiştii au avut şi o doză importantă de şansă, pentru că, în ultima etapă a depins de un alt rezultat, Prometeu Craiova nereuşind să câştige la Cisnădie. Talismanul norocos al tânărului antrenor este soţia sa, Paula, dar şi fiul Paul Ioan, născut la începutul acestui an.

"A fost fericire mare, este meritul băieţilor că au reuşit într-o perioadă aşa de scurtă salvarea. Pentru a nu mai ajunge în această situaţie, lotul trebuie întărit, îmi doresc să rămână toţi jucătorii să mai vină 3-4 fotbalişti, nu ştiu dacă este posibil acest lucru" a spus Marian Ungureanu, care a fost reconfirmat în postura de principal.

Altfel, FC Oltchim a încheiat Seria C4 cu un meci mai puţin disputat, Federaţia luând o decizie halucinantă, anume ca meciul care ar fi trebuit să se dispute în prima etapă, cu Metaloglobus Bucureşti, să fie anulat. Bucureştenii au preluat locul în Liga a III-a cu întârziere, de la Triumf Bârca, fapt care a făcut ca Oltchim să stea în prima etapă. De atunci, vâlcenii au aşteptat în zadar ca FRF să reprogrameze meciul, sau să le dea victorie la "masa verde".

Astfel, fapt unic în fotbalul românesc, Oltchim şi Metaloglobus au încheiat campionatul cu un meci mai puţin disputat, iar pe vâlceni acest lucru i-ar fi putut costa rămânerea în Liga a III-a. "Cred că ieşea scandal mare dacă retrogradam, nu este normal acest lucru, noi nu am avut nicio vină că am stat în prima etapă" a mai afirmat antrenorul Ungureanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...