Sport

Colegiul Naţional Energetic a câştigat Campionatul Naţional de handbal pentru junioare III

Roşca, magicianul junioarelor

CN Energetic nu a cunoscut niciun eşec în acest sezon

Echipa de junioare a Colegiului Naţional Energetic Rm. Vâlcea a obţinut medalia de aur la campionatul Naţional de handbal feminin pentru junioare III.

Fără nici un eşec în acest sezon, micuţele handbaliste pregătite de Aurelian Roşca s-a impus de o manieră categorică la turneul final desfăşurat la Plopeni. În faza grupelor, Energetic nu a avut adversari pe măsură, câştigând detaşat, 32-17 cu Handbal Art Galaţi, 30-19 cu LPS Slatina şi 21-16 cu Şcoala 181 Bucureşti, calificându-se semifinalele competiţiei de pe primul loc. În penultimul act, Energetic a trecut de Marta Baia Mare cu scorul de 25-18. În finală, Energetic a dat peste echipa pe care o învinsese clar în faza grupelor, la acest turneu, LPS Slatina. Vâlcencele au câştigat cu scorul de 29-13, triumfând pentru a doua oară consecutiv în campionatul de junioare III.
Trei dintre jucătoarele de la Energetic au fost incluse în echipa ideală a turneului. Astfel, Oana Bucă a fost declarată cel mai bun inter dreapta, Maria Gherman, cel mai bun centru, iar Ştefania Boştină, cel mai bun pivot. Din lotul pe care Energetic a mizat în acest campionat se mai numără: Raluca Kelemen, Bianca Curment, Andreea Codreanu, Norica Pîrvulescu, Iulia Andrei (căpitan), Mihaela Ciucă, Camelia Sîrbu, Bianca Falcoe, Ana Iacob, Cristina Mitrache, Andreea Taivan, Roxana Stanciu şi Iulia Matei.
”Era normal să câştigăm campionatul pentru că am fost echipa cea mai bună. Era logic şi ca echipa ideală să fie formată numai din jucătoare de la Energetic, nu doar cele trei ar fi trebuit să se regăsească acolo. Până la urmă, a fost un an foarte bun pentru noi. Am câştigat titlul la junioare III şi am luat medalia de argint la junioare II. Am încredere că vom reuşi anul viitor să obţinem noi performanţe”, a declarat principalul Aurelian Roşca.
Tânărul tehnician s-a despărţit în această vară de semifinalista Ligii Campionilor, Oltchim, unde în ultimii ani a fost secund.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...