Ultima Oră

Fiul unui procuror vâlcean, atacat cu săbii şi cuţite

Mai multe focuri de armă s-au tras lângă un părculeţ plin de copii

Panică în cartierul Ostroveni. Mai multe focuri de armă au fost trase în zona Casa Ştiinţei din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, după ce din senin a izbucnit un scandal aprins între mai mulţi tineri aflaţi la o terasă. Unul dintre ei a scos un pistol şi a tras patru focuri de armă. Martorii spun că fiul procurorului vâlcean Ionescu a fost atacat de trei indivizi înarmaţi cu săbii şi cuţite.

Incidentul s-a întâmplat chiar în apropierea unui părculeţ care la acea oră era plin de copii. Majoritatea mămicilor s-au panicat şi şi-au luat copiii de teamă să nu fie răniţi. Două echipaje de poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului pentru a efectua cercetări.O persoană a fost rănită iar principalul suspect a fost deja reţinut de poliţişti. "A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale ale jandarmilor ca să asigure paza la intrarea în unitatea sanitară. Potrivit primelor evaluări medicale, tânărul împuşcat cu un pistol cu bile prezintă răni la nivelul stomacului, toracelui şi la mâini”, a declarat Cosmin Iordache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea.

“Luni, 11.06.2012, în jurul orei 17:00, în timp ce mă aflam pe teresa situată în zona Casei Tineretului din cartierul Ostroveni, împreună cu patronul acestei terase, din senin, trei indivizi înarmaţi cu săbii şi cuţite m-au atacat ameninţându-mă că mă omoară. În acel moment, am fugit către maşină. Constatând ca cei trei continuă să mă ameninţe şi simţindu-mi viaţa în pericol, am reuşit să deschid maşina şi să iau pistolul neletal pe care-l deţin în mod legal cu intenţia de a mă apăra. În acel moment, din disperare, am strigat către cei trei că dacă nu mă lasă în pace voi trage, şi văzând că aceştia sunt foarte aproape de mine şi vor să mă taie cu săbiile pe care le deţineau, am deschis focul către cel care se afla cel mai aproape de mine. Cei trei care m-au atacat fac parte dintr-o grupare periculoasă care mi-a mai pus viaţa în pericol şi anterior, având deja un proces în curs de soluţionare pe rolul Judecătoriei Rm. Vâlcea, în legătură cu acele incidente. Din acest motiv mă simt într-un real pericol atât eu, cât şi familia mea” - Mircea Ionescu.

Tânărul atacat de interlopi deţinea legal pistolul cu bile

Martorii la eveniment se feresc să dea detalii de teama celor care au iscat scandalul. „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că în timpul altercaţiei, una din persoane a folosit un pistol cu bile de cauciuc, deţinut legal. Ca urmare a folosirii armamentului o persoană a fost rănită şi transportată la UPU Râmnicu Vâlcea pentru primirea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate au fost identificate de către oamenii legii, două dintre acestea au fugit de la locul incidentului. În prezent se efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii incidentului pentru luarea măsurilor legale, precum şi pentru găsirea şi audierea persoanelor implicate în conflict", a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...