Ultima Oră

Râmnicu Vâlcea are un nou primar: Emilian Frâncu va conduce municipiul în următorii patru ani

Liberalii au sărbătorit aseară victoria lui Emilian Frâncu (USL), cel care a câştigat detaşat alegerile pentru Primărie, cu peste 40 la sută, reuşind să îi înfrângă pe principalii săi contracandidaţi, Eusebiu Veţeleanu (UNPR) şi Romeo Rădulescu (PDL).

Sute de membri şi simpatizaţi l-au aşteptat azi noapte pe Frâncu pentru a-l felicita pentru victoria obţinută şi pentru a ciocni un pahar de şampanie. Frâncu le-a mulţumit cetăţenilor ce i-au acordat votul de încredere.
„Este o mare victorie pentru noi, având în vedere că sunt singurul liberal din istoria PNL care a câştigat Primăria. Le mulţumesc celor care au fost alături de mine, echipei mele, care a muncit fără întrerupere.Voi respecta tot ce am promis cu seriozitate şi numai alături de voi o să fac lucruri frumoase. Le mulţumesc cetăţenilor pentru că au avut încredere în mine. Vă mulţumesc că alături de voi am reuşit să câştig Primăria Râmnicului. Împreună hai să facem un Râmnic aşa cum merită cetăţenii, cu respect, cu seriozitate. Vrem un oraş care să devină din nou un motor economic. De mâine să începem schimbarea. Sper să fac împreună cu râmnicenii tot ce am promis”, a declarat aseară noul edil al Râmnicului.
Liberalii au plecat ulterior într-un tur de forţă prin oraş pentru a-şi manifesta bucuria.

Romeo Rădulescu, marele perdant, s-a clasat pe locul doi

USL - 23.806 voturi - 12 consilieri
PDL - 10.520 voturi - 5 consilieri
UNPR - 9.064 voturi - 4 consilieri
PP-DD - 3.100 voturi - 2 consilieri
Emilian Frâncu (USL) - 20.820 voturi
Romeo Rădulescu (PDL) - 12.700 voturi
Eusebiu Veţeleanu (UNPR) - 12.580 voturi
Total voturi exprimate: - 52.484

Democrat liberalul, Romeo Rădulescu este marele perdant al acestui tur de scrutin, fiind pe locul doi. Candidatul UNPR, Eusebiu Veţeleanu a declarat aseară că, deşi a pierdut bătălia, viaţa merge înainte, însă locurile doi şi trei nu contează. „Locul doi nu contează. Felicitări învingătorului, a fost un vot politic, nu a fost pentru omul Emilian Frâncu, ci pentru USL. Îi doresc să fie un primar bun, să facă proiecte bune pentru Râmnic. Actualul primar a pierdut alegerile din cauza înfumurării, aroganţei. Dacă ar fi reuşit să facă echipă cu mine şi cu domnul Gutău, la ora asta defila. Dar a crezut că e cel mai tare şi acum e pe locul doi acolo unde merită să fie. Viaţa merge înainte, ne repliem şi tragem tare ca să câştigăm următoarele alegeri”, a spus Veţeleanu. USL a câştigat detaşat şi alegerile pentru Consiliul Judeţean, Ion Cîlea obţinând peste 70 la sută.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

11.06.2012 - 18:30stroe george:Felicitari domnului Emilian Frâncu pentru cistigarea alegerilor 2012 la statutul de primar sa continue proiectele incepute cu aprobare europeana succes

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...