Politică

Băgat la înaintare de USL, care l-a pus director la Ambulanţă, joacă la două capete

Domnul Ţoale se întoarce şef la PP-DD Mehedinţi

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, Ion Mihart, om paralel cu sistemul medical, dar paraşutat politic în această funcţie de către USL, se întoarce în funcţia de preşedinte al filialei PP-DD Mehedinţi, jucând în continuare la două capete. Ion Mihart, alias „Domnul Ţoale”, s-a făcut remarcat în zona de afaceri a Severinului prin reţeaua de magazine de haine second-hand care i-a adus profituri considerabile.

Ion Mihart, alias „Domnul Ţoale”, omul care a reuşit să facă bani frumoşi din comerţul cu haine second-hand, a obţinut din nou şefia PP-DD Mehedinţi, în pofida faptului că a fost promovat şi menţinut de USL în funcţia de manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi. Acest om, paralel cu sistemul medical, dar promovat în funcţie pe criterii strict politice, a început să înveţe şi el cum se trag sforile în politică. Adică decât să fii uselist simplu în partidul tău, mai bine să fii simpatizant USL montat în fruntea altui partid. Ion Mihart a fost îndepărtat de la conducerea filialei judeţene a PP-DD Mehedinţi în luna decembrie 2012 pe motiv că este „omul USL-ului”. Acum, însă, acelaşi „om al USL-ului” revine la cârma PP-DD Mehedinţi în urma hotărârii Biroului Naţional de Coordonare al PP-DD, din data de 16 iulie 2013.

Ion Mihart a fost îndepărtat de la conducerea filialei judeţene a PP-DD Mehedinţi în luna decembrie 2012 pe motiv că este „omul USL-ului”.

Şef vechi peste structură nouă

„Domnul Ţoale” s-a lăudat că revine în fruntea partidului cu forţe noi şi îşi propune să consolideze partidul şi să nu mai aibă loc neînţelegeri în organizaţie. De asemenea, Ion Mihart spune că în cel mult 30 de zile va forma un nou birou permanent judeţean şi că va avea grijă la „selecţia” persoanelor care vor face parte din acest organism de conducere. Preşedintele PP-DD Mehedinţi a ţinut să anunţe că niciun membru nu va fi exclus din partid, că toţi consilierii vor fi susţinuţi politic, iar fostul preşedinte al PP-DD Mehedinţi, Gheorghiţa Floari, îşi va recâştiga postul de consilier judeţean. Nici consilierul judeţean Vergil Alexe nu a fost scos din cărţi, acesta a fost numit ca primvicepreşedinte al filialei şi are aceeaşi misiune ca şi Mihart, creşterea în sondaje pentru alegerile europarlamentare din 2014. În spatele acestor vorbe frumoase se vorbeşte despre un angajament al PP-DD Mehedinţi în privinţa spijinirii cu toate forţele în alegeri a USL Mehedinţi. Iar ipoteza pare să fie adevărată de vreme ce PP-DD-istul Ion Mihart nu este înlocuit din funcţia de director de la Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi, dată plocon de USL Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...