Sport

Handbal feminin, Oltchim

Bulatovic, lovitura verii

Transferul Katarinei Bulatovic este cea mai spectaculoasă achiziţie a verii din handbalul feminin

Oltchim a dat ieri o lovitură de graţie pe piaţa transferurilor, anunţând transferul Katarinei Bulatovic, cel mai bun inter dreapta din lume, de la câştigătoarea Ligii Campionilor, Buducnost.

Fiind liberă de contractul cu Buducnost, al treilea golgeter din Liga Camionilor, Bulatovic a avut numeroase oferte şi s-a lăsat greu convinsă să vină la Vâlcea.
"Am petrecut patru ani şi jumătate minunaţi la Buducnost. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, cu satisfacţii, totul culminînd cu cîştigarea Ligii Campionilor sezonul acesta. Oltchim a insistat să mă transfere, în luna martie au venit să semnăm contractul. Le mulţumesc şi acum că m-au înţeles atunci că nu mă puteam gândi la oferta lor fiindcă eram angrenată cu Buducnost în Liga Campionilor, iar cu Muntenegru pentru calificările la Olimpiadă, chiar într-o grupă cu România", a declarat Katarina pentru siteul oficial al clubului vâlcean.
Muntenegreanca de origine sârbă va deveni jucătoarea cel mai bine plătită din lotul Oltchimului, ea urmând să aibă un la un contract de circa 17.000 de euro pe lună.
Oltchim le-a mai transferat până acum pe Allison Pineau (Metz), 120.000 euro/ sezon)
Amandine Leynaud (Metz, 96.000 euro/sezon), Alexandrina Barbosa (Itxako, 144.000 euro/sezon) şi Silvia Navarro (Itxako, 72.000 euro/sezon).
Astfel, lotul pentru sezonul următor este în mare parte stabilit, Oltchim mai căutând doar o extremă stânga, în situaţia tot mai probabilă în care Ardean nu îşi va prelungi contractul.

Portari: Leynaud, Navarro, Ungureanu
Extremă stânga: Curea, Farcău
Inter stânga: Barbosa, Jovanovic, Băbeanu, Meiroşu, Neagu
Centru: Pineau, Brădeanu
Pivot: Manea, Vetkova
Inter dreapta: Bulatovic, Vizitiu
Extremă dreapta: Managarova, Nechita
Antrenor Jakob Vestargaard

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

08.06.2012 - 18:57Ovidiu:Super! Iar mergem pana in semifinale?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...