Inedit

Caravana Fashion TV a dat iama printre oltence

Scouterii de la Fashion TV au chemat în Craiova reprezentantele sexului frumos din regiune

Caravana Fashion TV a ajuns, luni 10 iunie, şi în Oltenia, locul ales pentru preselecţia organizată de reprezentanţii celebrului post tv de modă fiind Hotelul Golden House din Craiova. Sute de oltence focoase şi-au încercat norocul sau au venit pentru a-şi susţine prietenele care au considerat că pot face faţă testului. Până la ora 18, scouterii Fashion TV au „vânat” frumuseţi din zonă prin mall-uri şi alte locuri publice din Bănie în speranţa de a descoperi viitoare vedete ale podiumurilor de prezentare.

„Eşti frumoasă? Fii deşteaptă!”

Sub sloganul de mai sus, reprezentanţii postului TV au demarat o campanie naţională de şcolarizare a frumuseţilor autohtone în diverse domenii, unde aspectul fizic contează în egală măsură ca şi inteligenţa lor. „Echipa FashionTV Romania ofera oportunităţi tinerelor care visează la o carieră de succes în modelling şi showbiz, dar şi cursuri gratuite de specializare. Participantele la preselecţii pot câştiga, pe lângă o vacanţă gratuită pe litoral, job-uri în turism şi modelling. Pentru participantele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani şi care prezintă calităţi precum fumuseţea, inteligenţa, spontaneitatea se pot găsi oferte în diverse alte domenii: actorie, tv sau apariţii în campanii publicitare”, au precizat organizatorii preselecţiei din Craiova.

În căutarea unei noi Mădălina Ghenea

Cel mai mediatizat top-model lansat în zonă rămâne până în prezent Mădălina Ghenea atât prin prisma carierei personale, cât şi prin cea a relaţiei dezvoltate cu starul hollywoodian Gerard Butler. Aceasta s-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecţii de balet, dar şi de pian. A absolvit Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina, reuşind să se dedice şi carierei ce avea să înceapă. A avut o relaţie cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetăţean al lumii, cu viaţa într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

A atras atenţia presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreţ. În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar PERONI. În anul 2010, debutează în televiziune şi acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.
Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă TRE-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de îndrăgitul actor Raoul Bova. De asemenea, din acelaşi an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA şi a celebrei curse pentru maşini de epocă „Mille Miglia”. Debutul său ca actriţă îl face în 2011 în rolul Irinei, din filmul italian „I soliti idioti”. Ultima relaţie amoroasă a Mădălinei a fost cu actorul scoţian Gerard Butler.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...