Sport

Handbal feminin

Aurelian Roşca, spre Braşov!

Tehnicianul vâlcean ar putea să o înlocuiască în funcţia de antrenor al Coronei pe Mariana Târcă

Deşi Corona a jucat finala Cupei României şi s-a calificat în cupele europene în viitorul sezon, Mariana Tîrcă ar putea fi demisă de la Corona Braşov.

Ca şi în urmă cu câţiva ani, la Vâlcea, duritatea antrenoarei la şedinţele de pregătire, care a condus la accidentări foarte dese, le-a determinat pe o parte a jucătoarelor să condiţioneze rămânerea la echipă de plecarea Marianei Târcă.
Dacă şefii Coronei vor decide înlăturarea antrenoarei, împreună cu ea va pleca soţul acesteia, Sorin Tîrcă, directorul sportiv de la Corona.
Oficialii braşoveni iau în calcul să îl aducă pe Aurelian Roşca, fostul antrenor secund al Oltchimului şi totodată profesor de sport la CN Energetic din Rm. Vâlcea. De remarcat că, în trecut, între 2005 şi 2008, Roşca a fost chiar secundul Marianei Tîrcă la Rulmentul, în cea mai bună perioadă a echipei. Atunci, Rulmentul Braşov cucerea Challenge Cup, Cupa României, campionatul şi juca şi finala Cupei Cupelor!
O decizie clară va fi luată săptămâna viitoare, în şedinţa conducerii Coronei.

Deşi un tehnician excelent la copii şi juniori, cu care a cucerit numeroase medalii, Roşca nu a confirmat până acum şi la nivel de senioare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...