Sport

Handbal feminin, Oltchim

Cristian Gaţu: Oltchim riscă o sancţiune drastică din partea EHF

Pentru retragerea din Liga Campionilor, clubul vâlcean poate fi amendat cu 50 mii euro şi exclus 3 ani din Europa

*Oltchimul a trimis o scrisoare către forul european prin care solicită să nu particpe în viitoare ediţie a Ligii Campionilor, iar sancţiunea EHF ar putea fi drastică.


Preşedintele FRH, Cristian Gaţu a explicat că echipa din Vâlcea riscă o amendă de 50 de mii de euro şi trei ani să nu poată participa în vreo cupă europeană.

"Până la 12 iunie, trebuie ca echipele înscrise în Liga Campionilor să confirme prezenţa, iar dacă se retrag riscă 50.000 de euro amendă şi trei ani fără dreptul de a mai participa în vreo cupă europeană. A doua zi după terminarea campionatului am fost obligaţi să transmitem echipele calificate în cupele europene, dar oficialii Oltchimului au trimis o scrisoare de a nu participa, iar cei de la federaţia europeană m-au informat deja de acest act! Nu se poate schimba nici numele echipei cu alta… astfel că locul va rămâne vacant, dacă se va ajunge acolo”.

Gaţu a explicat şi că ratarea finalei Ligii a îndepărtat sponsorii. ”Sponsorii echipei n-au mai fost de acord să mai continue alături de echipă din cauza faptului că s-a ratat participarea într-o finală de Liga Campionilor, performanţa fiind acum tot mai periclitată. Astfel că, în urma pierderii a mai multor jucătoare, sponsorii s-au îndepărtat unul câte unul", a declarat Cristian Gaţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...