Sport

Handbal feminin

Fanii Oltchimului ies luni în stradă

Liga Suporterilor Vâlceni organizează luni, 10 iunie, de la ora 18.00, un miting de sensibilizare a autorităţilor şi firmelor locale la adresa situaţiei disperate în care a ajuns echipa de handbal Oltchim.
Suporterii îşi doresc cu ardoare menţinerea unei echipe de handbal feminin la Rm. Vâlcea. Cum se ştie, clubul are datorii enorme, de circa 2 milioane de euro şi toate jucătoarele au fost puse deja pe liber. Deşi a câştigat campionatul, Oltchim nu are fonduri pentru a se înscrie în Liga Campionilor, acolo unde era cap de serie.
Fanii invită cât mai mulţi vâlceni să participe la acţiunea "Nouă ne pasă de handbal", întâlnirea urmând a avea loc în centrul oraşului, la Ceas, după care se va mărşălui spre Prefectură, Primărie şi Sala Sporturilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

07.06.2013 - 15:46Calugarul Vasile:Fanii Oltchimului sunt in somaj, la fel cu oricare alt salariat Oltchim. Ce este de neinteles, oare, in asta. Poate faptul ca nu primesc salarii compensatorii pentru sustinerea neconditionata a echipei, fara sa-i intrebe la timp pe finantatori ce au de gand cu ea, daca se va opri amaratul de combinat. N-ar fi rau sa-i intrebe si acum. Care era planul.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...