Actualitate

Mititelu: Universitatea Craiova revine în fotbal din sezonul următor

Adrian Mititelu dă asigurări că Ştiinţa va reveni în fotbalul românesc din sezonul viitor.

«Craiova se va înscrie din acest an în campionat. Nu ştiu în ce ligă va fi, dar miercuri o să anunţ un proiect clar. Am promis ceva în ianuarie, mulţi au spus că aberez, eu m-am ţinut de cuvânt.

Suporterii să stea liniştiţi, echipa va fi înscrisă în următorul sezon. Este vorba despre un proiect ultramodern, iar toţi cei care vor să se implice sunt bineveniţi. Am şi un plan de rezervă, dacă nu va veni nimeni, eu pot să ţin singur echipa până în luna ianuarie. O să primesc miercuri nişte răspunsuri şi voi vedea atunci despre ce este vorba, însă indiferent de aceste răspunsuri, Universitatea Craiova va fi reînscrisă.

Nu ştiu dacă ne vom înscrie în liga a doua. Nu pot să spun mai multe, aştept miercuri nişte răspunsuri, vă voi spune atunci de ce n-am vrut să zic mai multe. Îi aştept pe toţi cei care doreau să construiască alte echipe la Craiova, să fim cât mai mulţi.

Şi Nicolo Napoli este în acest proiect. Avem deja 12-13 jucători sub precontract, înţelegeri care urmează să fie confirmate în următoarele zile. Dacă n-am mai vorbit până acum despre acest proiect, nu înseamnă că am stat. Am avut foarte multă treabă, am reparat la stadion ce era de reparat, am comandat reparaţie capitală la autocarul echipei, am comandat echipament, am căutat bani.

În luna mai, va începe construcţia noului stadion. De astăzi în trei ani, aştept să fie transmis un meci al Universităţii Craiova de pe noul stadion», a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

Patronul Universităţii spune că Mircea Sandu îi pune în continuare beţe în roate în cadrul noului proiect, dorind să formeze o altă echipă a Craiovei.

"Mircea Sandu vrea să sprijine formarea altei Universităţi Craiova, după modelul de la Timişoara. Ei vor să realizeze o clonă a Ştiinţei, dar e un plan care niciodată nu va sta în picioare. La acest proiect sunt angrenaţi şi câţiva oameni din Craiova.

Să stea liniştitţi că eu voi înscrie echipa în liga secundă. Voi merge până la capăt şi sper ca până pe 10 iulie să am staff-ul şi lotul de jucători cu care vom evolua sezonul viitor." a spus Adrian Mititelu la Sport.ro

Mititelu a dezvăluit o discuţie cu un om important din fotbalul românesc, care i-a transmis că dacă va ceda acţiunile clubului, atunci echipa va fi înscrisă direct în Liga 1.

"Am fost chemat de cineva de la Bucureşti şi mi s-a transmis să cedez 51 la sută din clubul Universitatea Craiova, iar apoi echipa să fie primită direct în Liga 1. Mi s-a părut un tupeu ieşit din comun, mai ales că mi s-a transmis că nu voi avea nicio şansă să realizez noul proiect. Binenţeles că am refuzat" a mai spus Mititelu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...