Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Claudiu Niculescu: Puteam mult mai mult

Tehnicianul are victorie pe linie în jocurile de acasă, dar un bilanţ mai slab în deplasări

După victoria contra juniorilor Argeşului, scor 6-1, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, a încheiat returul cu punctaj maxim în jocurile de pe teren propriu, la Drăgăşani.

De altfel, alb-verzii sunt primii într-un clasament al returului, în care devansează pe UTA. Returul foarte bun nu a fost însă de ajuns pentru a prinde locurile 1-2, iar Damila a terminat sezonul pe locul 3. Trupa lui Claudiu Niculescu nu ar fi putut oricum promova, pentru că nu a primit licenţa.

”Avem mulţi jucători talentaţi, care vor face pasul spre Liga I”-Claudiu Niculescu, antrenor Damila

Tehnicianul vâlcenilor şi-a îndeplinit obiectivul, clasarea pe locul 3, iar în sezonul viitor va ataca probabil promovarea. ”A fost un sezon mulţumitor, cred că am fi putut termina şi pe un loc promovabil, dar din păcate, atât s-a putut. Am recuperat destul de multe puncte puncte faţă de primele două locuri, dar nu a fost de ajuns. Nu ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit. Am pierdut puncte şi la Slatina şi la Vâlcea, am mai spus-o, oltenii sunt mai orgolioşi şi mai ambiţioşi între ei, dar aşa e fotbalul, fiecare echipă şi-a apărat şansa ei. Obiectivul a fost să ne clasăm pe locul 3, a fost îndeplinit, dar ştiu că puteam mult mai mult. Le mulţumesc băieţilor pentru tot ce au realizat, ei merită toată felicitările. La Damila sunt mulţi copii talentaţi care pe viitor vor face pasul spre Liga I”, a spus Claudiu Niculescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...