Sport

Fotbal, Damila-FC Argeş 6-1

Damila, scor fluviu cu juniorii piteşteni

Trupa lui Claudiu Niculescu a terminat sezonul pe locul 3

Damila a terminat sezonul cu un succes concludent la Drăgăşani, 6-1 cu juniorii Argeşului.

Cum era de aşteptat, trupa lui Claudiu Niculescu a făcut scor azi, la Drăgăşani, cu FC Argeş, o echipă care, la fel ca şi etapa trecută, s-a prezentat doar cu juniorii. Şi Niculescu a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, iar Ov. Popescu şi Geo Mişu au debutat la Damila.

Culmea, într-un joc fără istoric, oaspeţii au deschis scorul prin Naciu, în minutul 11. A fost însă doar un foc de paie, pentru că Damila a revenit şi a punctat de şase ori. Pe rând, B. Geantă (25), Ad. Popa (37), Deaconescu (FOTO) (45 şi 51), Melcea (49) şi Iancu (68-penalty) au înscris în poarta argeşeană. Melcea a mai avut o bară în minutul 70, astfel că scorul putea fi şi mai mare. De remarcat că Adi Popa a spart gheaţa şi a reuşit primul său gol pentru alb-verzi.

Astfel, Damila termină sezonul pe locul 3, fiind una din revelaţiile sezonului, dar rămâne cu amărăciunea că a fost destul de aproape de o promovare istorică. Fiind cunoscută ambiţia fraţilor Niţu, Damila o va lua de la cap din vară, obiectivul pentru sezonul viitor fiind promovarea.
Totuşi, oficialii clubului vâlcean aşteaptă şi rezultatul Adunării Generale a FRF de marţea viitoare, care ar putea aduce surprize. Dacă printr-o minune se va vota ca sezonul viitor al Ligii I să aibă tot 18 echipe, nu este exclus ca Damila să ajungă să dea un baraj de promovare cu echipa lui Erik Lincar, Delta Tulcea, care a terminat pe locul 3 în cealaltă serie.

Damila: D. Geantă - Ct. Pârvulescu, I. Stoica (cpt.), Deaconescu (Samson 70), Ed. Stoica - O. Popescu, L. Iordache, Ad. Popa, Geo Mişu (Melcea 24), D. Iancu- Bg. Geantă.
Antrenor: Claudiu Niculescu

FC Argeş: Şt. Popa (cpt.) - Pitică, Panţoiu, Ghenu, M. Stancu, A. Marin, Burchel, Ad. Naciu (B.Naciu 87), Piscanu, A. Barbu (Potlogeanu 54), Neguţ (Dragomir 46)
Antrenor: Iulian Crivac

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...