Sport

Fotbal, Liga a II-a, Luceafărul-CSM Rm. Vâlcea 1-2

Locul 6, onorabil pentru CSM

CSM Rm. Vâlcea a încheiat sezonul cu o victorie, 2-1 în deplasare cu Luceafărul Oradea şi trupa lui Pelici a încheiat campionatul pe locul 6, unul nesperat la finalul turului.

În ciuda absenţei a numeroşi titulari, accidentaţi sau indisponibili, CSM a făcut azi la Sânmartin o figură frumoasă şi s-a impus cu 2-1 în disputa cu Luceafărul. M. Vlad şi Dumitraşcu, ambii având doar 18 ani, au fost pentru prima dată titulari în acest sezon şi s-au dovedit soluţii de viitor pentru alb-albaştrii lui Pelici.
După ocazia imensă ratată de Cruceru, gazdele au deschis scorul în minutul 36 prin Ianc, care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 22 de metri.
Trupa lui Pelici a întors jocul după pauză. În minutul 66, Marius Vlad (FOTO) pune latul la o centrarea lui Pârvu şi egalează, reuşind primul său gol în eşalonul secund. Apoi, peste doar cinci minute, Vătăjelu obţine un penalty, care este transformat de golgeterul C. Stoica. Astfel, CSM se impune la Sânmartin şi termină campionatul pe locul 6, după ce, în tur, etape bune a fost ”lanterna roşie”.

Marius Vlad a reuşit primul său gol în eşalonul secund


Luceafărul: Sălăjan - D. Muntean, Letan (cpt.), Cura, A. Achim - Ghilea (Bundea 60), Haş (Bogdan 65) - Ianc, Svarczkopf, Neaga - C. Roşu. Antrenor: Florin Farcaş

CSM: Pascal - Tomozei, Cr. Apostol, Dumitraşcu, Vătăjelu- Fl. Pârvu (cpt.), A. Neagoe - M. Vlad (Ştefan 79), C. Stoica (Dumitrache 90), G. Cruceru- Szabo. Antrenor: Alexandru Pelici

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.06.2013 - 20:45Elisav:Onorabil? Pe bani publici? Nu vrea Tufa sau Rufa sa bage bani de la el sau de la familia lui in echipa si sa termine pe un rusinos loc sase?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...