Sport

Fotbal, Liga a II-a, Alro-FCM Tg. Mureş 0-1

Alro, retrogradare ruşinoasă!

Pentru trupa lui Dan Oprescu era suficient azi un egal pentru salvare, dar s-a umplut din nou de ruşine

În ultima etapă a Ligii a a II-a, Alro a pierdut azi la Slatina, 0-1 cu FCM Tg. Mureş şi trupa lui Oprescu a retrogradat ruşinos!

La finalul primului an după fuziunea celor două echipe ale judeţului Olt, Alro s-a umplut de penibil şi a retrogradat într-un mod ruşinos, în ciuda sprijinului consistent asigurat de autorităţile locale.

Mioveniul a dat indirect o mână de ajutor Slatinei şi a învins pe Maramureş cu 1-0, golul venind în prelungirile partidei. Degeaba, însă, pentru că Alro nu a fost în stare să se ajute şi singură.
Trupa lui Oprescu a jucat ca în tot returul, adică foarte slab, iar Tg. Mureş, deşi nu a avea nicio motivaţie, a oprit lejer palidele încercări de construcţie a gazdelor. De altfel, în retur, Alro a câştigat doar un singur joc, etapa trecută, la Piteşti, când a avut bafta ca argeşenii să se prezinte cu echipa de juniori.

O retrogradare previzibilă însă, ţinând cont că antrenorul Dan Oprescu a făcut în vara trecută o selecţie total eronată, renunţând la majoritatea jucătorilor cu personalitate dintre foştii jucători de la Alro, în favoarea celor fără valoare de la Piatra Olt, dar care îl ascultau orbeşte. Readucerea lui Dan Oprescu din iarnă pe bancă, probabil doar pentru că este fratele vicelui de la Consiliul Judeţean, a însemnat practic îngroparea fotbalului slătinean în al treilea eşalon. Alro a evoluat penibil şi ocupă meritat ultimul loc, deşi, ca potenţă financiară, stă mult peste alte echipe din Liga a II-a.

În jocul de la Slatina, mureşenii au marcat în minutul 14, după o greşeală a lui Cruşoveanu, concretizată de Cucu. Masivul Al. Marin putea schimba soarta retrogradării, dar a irosit două ocazii imense, în minutele 43 şi 52.
Eliminarea lui Rozenfeld din minutul 83 a reaprins speranţa la Slatina, dar era prea târziu pentru a mai întoarce soarta partidei.

Acum, Alro se agaţă cu disperare de decizia Comitetului Executiv al FRF, sperând o excludere a Maramureşului, care a rămas fără echipele de juniori obligatorii. Chiar dacă, printr-o decizie favorabilă a FRF va rămâne totuşi în Liga a II-a, Alro rămâne cu ruşinea retrogradării pe teren a formaţiei pregătite de Dan Oprescu.

ALRO: Bordea - Anghelina, Cruşoveanu (Sălăjan 68), Cosic, Giurcă, Polgar, Vâlcică, Firţulescu (Rioşanu 57), Ene (Andrei 46), Bancu, Marin. Antrenor: Daniel Oprescu

FCM: Caparco - Rozenfeld, Cucu (German 88), Gugu, Miclea, Vârtic, Şaim, Ungur, Huiban, Istrate (Candrea 74), Hânca. Antrenor: Cristian Coroian

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...