Sport

Fotba, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Costin Stoica: Am jucat din ambiţie, să demonstrăm că suntem mai buni

Golgeterul CSM-ului din acest sezon, Costin Stoica spune pe siteul www.stiridesport.ro, că golul din poarta Damilei în derbyul local nu a fost cu nimic special.

"Pentru mine a fost un gol ca oricare altul, dar mi-am dat seama cât de importantă a fost reuşita mea pentru adversari. Noi oricum am jucat din ambiţie să demonstrăm că suntem mai buni ca cei de la Damila. Mai ales după atmosfera creată înaintea meciului. Sigur că a fost un meci greu, pentru că şi Damila are echipă bună, dar noi am demonstrat că suntem mai buni ca ei, şi alături de domnul Pelici chiar am construit un grup omogen şi sperăm să rămână" a spus Stoica pentru StiriDeSport.

Atacantul explică că CSM nu se putea da la o parte în faţa rivalei. "Damila nu a pierdut promovarea în meciul retur cu noi, ci în alte partide. Ar fi trebuit să fi bătut la Slatina, să ne fi bătut pe noi în tur şi atunci depindea de ei. Dacă ne-ar fi bătut pe noi în tur şi în retur, ar fi avut 6 puncte mai mult. Aşa, aţi văzut rezultatul. Oricum, nu e vina noastră. Ce trebuia, să ne fi dat la o parte doar să promoveze ei?"

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

07.06.2013 - 15:41Calugarul Vasile:Sunteti cam aspru, inchipuindu-va cumva ca va puteti face inteles. Nu puteti. Nu vedeti ca oamenii sunt si mandri, nu-i asa. Au chiar un golgheter, cum zice la ziar. Parca cei din judeteana n-ar avea si ei unul. Care a inscris si mai multe goluri, evident. Fereasca-ne Dumnezeu de mandria celor de nimic.

03.06.2013 - 21:01amoniim:Sunteti niste javre ordinare nu ati fost in stare de nimic atatia anii niste jigodii si imputitii!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...