Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Alro-FCM Tg. Mureş

Salvarea, la mâna altora

Alro Slatina îşi joacă miercuri salvarea de la retrogradare în disputa cu FCM Tg. Mureş, dar are nevoie de ajutor şi din partea Mioveniului

Alro a obţinut la Piteşti primul succes pe teren din retur, 6-0, dar în condiţii mai mult decât favorabile, Argeşul prezentându-se cu o echipă de juniori. Victoria facilitată în acest mod de comportare nesportivă a Argeşului a păstrat vii speranţele de salvare ale Slatinei, care mai are de recuperat doar un punct faţă de Maramureş.

"Regulamentul spune clar că echipele de seniori trebuie să aibă echipe de juniori. În turul campionatului, Baia Mare nu şi-a trimis echipele de juniori A şi B la mai multe meciuri. Federaţia a penalizat şi a retras echipa A, suntem surprinşi că Baia Mare nu a fost sancţionată.", Gheorghiţă Geolgău, preşedinte Alro Slatina

Astfel, Alro trebuie să câştige miercuri, pe teren propriu, jocul cu FCM Tg. Mureş, apoi să aştepte ca Baia Mare să nu învingă la Mioveni. Chiar şi un egal le-ar ajunge aluminiştilor, cu condiţia ca Maramureşul să piardă la Mioveni!
Slatina suferă acum din plin după decizia de a îl menţine pe bancă pe Dan Oprescu, cel care a îndepărtat din lot toţi jucătorii de valoare, cu personalitate, şi care nu a avut deloc rezultate pozitive în acest sezon.
Culmea, Alro este la mâna Mioveniului, acolo unde activează doi foşti jucători, I. Stancu şi Pasăre, primii disponibilizaţi în vara trecută de Dan Oprescu.
Dacă pe teren trupa lui Dan Oprescu nu a dovedit nimic, oficialii Alro se agaţă cu disperare de alte aspecte, deşi se ştia din iarnă că locul 12 este retrogradabil. Preşedintele Geolgău cere penalizarea Maramureşului pentru excluderea juniorilor A din campionat. „Regulamentul spune clar că echipele de seniori trebuie să aibă echipe de juniori. În turul campionatului, Baia Mare nu şi-a trimis echipele de juniori A şi B la mai multe meciuri. Federaţia a penalizat şi a retras echipa A, suntem surprinşi că Baia Mare nu a fost sancţionată. Aştept hotărârea Comisiei de Disciplină de miercuri, este treaba juriştilor. Am fost la preşedinte, la secretarul general, la juristul federaţiei, la jurişti şi toţi spun că trebuiesc excluşi”, a spus Geolgău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...