Sport

Damila, un loc 3 onorabil

Claudiu Niculescu va miza pe rezerve miercuri, în ultimul joc din actualul sezon, în care Argeşul se prezintă cu juniorii

Damila încheie sezonul pe un onorabil loc 3, dar trebuie să aibă tăria să o ia de la capăt sezonul viitor.

Eşecul din Zăvoi, sinonim cu ratarea promovării, a încins spiritele la Damila, acolo unde alb-verzii au fost foarte nervoşi atât în timpul meciului, cât şi după. Cu Lincar şi în tur şi Cl. Niculescu în retur, Damila a avut o comportare peste aşteptări, luptând până spre final pentru o promovare pe care a ratat-o numai pe mâna ei. Printre principalele cauze sunt finalul slab de tur, dar şi evoluţiile şterse din deplasările din retur.

Cum Argeşul se va prezenta miercuri cu o echipă numai din juniori, antrenorul Claudiu Niculescu va folosi şi el jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon, fiind aşteptate debuturile lui Ov. Popescu, Smedescu sau Geo Mişu. Doi dintre jucătorii de bază, Matache şi Menassel, sunt la final de contract, la fel ca şi Cucui, Negruţ şi Voinea, cărora le expiră împrumuturile.

După trei promovări consecutive, patronii Dan şi Laurenţiu Niţu trebuie să aibă tăria să o ia de la capăt şi să prelungească contractele a cât mai mulţi din cei cinci aflaţi la final de contract, dar să mai aducă şi alţi fotbalişti valoroşi. Pentru că în sezonul viitor se anunţă o luptă infernală pentru promovare cu Craiova, Bistriţa, UTA, Tg. Mureş sau Bihor. „Deocamdată, sunt foarte supărat de eşecul cu CSM, nu vreau să discut la nervi. După încheierea campionatului, ne liniştim şi vom vedea ce vom stabili”, a spus Dan Niţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...