Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Luceafărul-CSM

Locul 5, noul obiectiv pentru CSM

CSM vrea să câştige pentru a termina sezonul pe locul 5

Victoria de săptămâna trecută contra rivalei locale Damila, scor 1-0, a asigurat CSM-ului un final de sezon fericit.

După ce în tur se bătea la retrogradare, CSM a avut un retur mult mai bun şi dacă câştigă miercuri, în ultima etapă, în deplasare cu Luceafărul, are şanse mari de a încheia pe locul 5. Asta pentru că echipele aflate în faţa sa, Argeş, Bihor şi Tg. Mureş au meciuri foarte grele, în care este greu de crezut că pot câştiga. „Într-un clasament al returului, suntem pe locul 3, după Damila şi UTA. Avem şanse să terminăm pe locul 5, dar trebuie să învingem pe Luceafărul”, a spus antrenorul Alex Pelici.

Tehnicianul are însă mari probleme de lot. Potopea, Vasile, Nkongue sunt suspendaţi, Lungu se operează la mână, Daouda, Eremia şi Traore sunt demult ieşiţi din calcule, Apostol are şi el mâna umflată şi este incert, iar Vătăjelu ar urma să ajungă direct la lotul naţional Under 20.

Avionul lui Daouda a ramas blocat in Tunisia

După jocul cu Luceafărul, pentru patronul Rufă începe o altă vară agitată. Trebuie să îl convingă prin transferuri pe antrenorul Pelici să continue, dar Nkongue, Pârvu, Vasile şi Gogoşoiu sunt la final de contract. Deşi Pelici şi toţi oficialii clubului insistă pentru păstrarea lui Nkongue, Rufă îi ţine duşmănie acestuia şi nu vrea să îi ofere prelungirea decât la nivel declarativ.

În altă ordine de idei, senegalezul Thiandoum Daouda este campionul ghinioanelor. Acesta trebuia să revină sâmbătă în ţară pentru a se opera la ligamente, dar zborul său, cu escală în Turcia, a fost blocat în Tunisia. Daouda aşteaptă astfel în Tunisia ca tensiunile din Turcia să se stingă, după care va reveni în ţară şi se va opera.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

08.06.2013 - 11:31Calugarul Vasile:Nu merge asa. Cand opresti pe altii sa urce - si sunt frati de-ai tai - nu mai poti s-o dai la intors. Ori la bal, ori la spital. Adica, ori obiectiv promovarea, ori dizolvarea imediata si utilizarea banilor primariei in alte scopuri mai performante. Asta nu e manastire de maici. Nici echipa, nici primaria.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...