Actualitate

Salvatorul băieţelului din Segarcea căzut într-o fântână, premiat de Ziua Copilului

Puştiul de doar 14 ani din Segarcea, care şi-a riscat viaţa pentru a salva un copil captiv într-o fântână, a primit, sâmbătă, emblema de onoare a IGSU şi o cască, pe care a semnat ministrul Radu Stroe.

Peste 1.700 de copii, însoţiţi de părinţi şi profesori, au vizitat de 1 Iunie sediul Ministerului de Interne, iar printre aceştia s-a aflat şi băiatul din Segarcea care a salvat un copil căzut într-o fântână, el primind emblema de onoare a IGSU şi o cască, pe care a semnat ministrul Radu Stroe.

Cei care au venit la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au avut ocazia să se familiarizeze cu specificul instituţiei, cu istoricul acesteia şi al structurilor sale.

Unul dintre vizitatorii care au participat la eveniment a fost Cristian Becheanu, adolescentul care, în luna aprilie, a salvat un copil căzut într-o fântână din curtea unei case din oraşul Segarcea.

Cristian Becheanu, un adevărat erou

La doar 14 ani, puştiul din Segarcea a avut curajul de a intra într-o fântână de 15 metri pentru a salva viaţa unui copil de trei ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...