Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Florin Verigeanu: Cei de la Damila să consulte ROAF-ul

Prezent după 2 ani la un joc din Zăvoi, fostul conducător al CSM-ului, Florin Verigeanu a fost găsiţ ţap ispăşitor de cei de la Damila pentru eşecul din derby-ul local.

Concret, oficialii Damilei reclamă că actualul membru al CCA, Florin Verigeanu a intrat la cabina arbitrilor în momentul celei de-a doua întreruperi de joc. Pe site-ul oficial al clubului alb-verde se lansează un atac la aresa lui Verigeanu. ”Într-una din pauzele meciului, în cabina arbitrilor a intrat, fără a avea vreo calitate oficială la acest joc, un cunoscut personaj din lumea fotbalului vâlcean de care se leagă şi amintirile neplăcute de la Baia Mare”, se scrie pe site-ul Damilei.

”Îi rog pe oficialii de la Damila să consulte ROAF-ul, la articolul 41, punctul 2 se specifică clar că au acces în cabina arbitrilor observatorul şi orice persoană solicitată în mod expres de arbitri”, a replicat Florin Verigeanu.

În urmă cu numai o săptămână, Florin Verigeanu a fost observator la partida Corona - Argeş 3-3, un rezultat care a ajutat mult Damila şi după care oficialii gazdelor au avut multe de reproşat la adresa arbitrilor. Din păcate, ajutată indirect în retur de mulţi paşi greşiţi ai echipelor Corona şi Poli, trupa lui Claudiu Niculescu nu s-a ajutat şi singură, în deplasările de la Timişoara, Slatina sau Rm. Vâlcea. Damila rămâne cu simpatia publicului şi a noastră pentru un sezon mult peste aşteptări, în care a dovedit din plin că, spre deosebire de CSM, vrea performanţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...