Actualitate

Medic din Segarcea, condamnat la trei ani de închisoare pentru luare de mită

Un medic de origine arabă de la Spitalul Orăşenesc Segarcea, trimis în judecată pentru luare de mită, după ce a primit bani de la paciente, pentru a le face întreruperi de sarcină, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Tribunalul Dolj.

Medicul ginecolog Barham Khalil de la spitalul din Segarcea a fost condamnat, joi, de instanţa Tribunalului Dolj, la trei ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită. Decizia instanţei doljene nu este difinitivă şi poate fi atacată cu apel.

Medicul a fost prins în flagrant, în martie 2012, în timp ce primea bani de la o pacientă pentru a-i face o operaţie de cezariană. Iniţial, medicul a fost reţinut, însă ulterior a fost eliberat, întorcându-se la spital.

"I-am spus să pună banii în dulap. Mi-am dat seama că este ceva în neregulă. Mi-a zis că amanta lui este însărcinată şi că nu vrea să se afle. A insistat să îmi dea un plic cu euro, dar l-am refuzat", a spus Khalil Barham.

Khalil Barham a recunoscut atunci că un bărbat i-a oferit o sumă pentru a-i face avort unei femei, însă a susţinut că nu a pus mâna pe banii respectivi.

Medicul a fost trimis în judecată în mai 2012, pentru luare de mită. Procurorii Parchetului Tribunalului Dolj şi ofiţerii anticorupţie au stabilit că, în ianuarie şi februarie 2010, precum şi în 1, 3 şi 6 ianuarie 2012, medicul le-a cerut mai multor femei sume cuprinse între 100 de euro şi 1.000 de lei, pentru operaţii de cezariană sau întreruperi de sarcină.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...