Sport

Fotbal, Liga a II-a

Damila nu poate promova de pe locul 3

Alro tremură pentru menţinerea în eşalonul secund

Adunarea Generală a FRF, care s-a desfăşurat azi a adus clarificările scontate în privinţa sistemului pentru anul viitor.

Damila a terminat pe locul 3 în Seria B2 şi îşi făcea iluzii într-un baraj sau o eventuală nelicenţiere a Coronei. Speranţele vâlcenilor au fost însă spulberate azi. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că trei dintre cele patru echipe nou-promovate au primit licenţa: Boşoşani, Poli şi Corona, doar Năvodari fiind singura cu probleme! Mircea Sandu a anunţat că dacă nou promovatele din Liga a II-a nu iau licenţa, nu mai promovează nimeni în locul lor. Astfel, trupa lui Claudiu Niculescu nu mai are nicio şansă la promovare, dar eşecul din Zăvoi cu rivala CSM nu a fost decisiv, pentru că oricum, ieri, Corona a câştigat la Tg.Mureş.

Nici Alro nu a avut succes, reprezentantul clubului a făcut un circ total în sală. Cei de la Alro Slatina susţin că regulamentul prevede să pice echipele de pe locul 14 în jos şi nicidecum de la locul 12 în jos, cum e acum. Mai mult, Alro cere dreptate în cazul FC Maramureş, care nu ar mai avea echipe de juniori A şi B, ambele excluse şi, în acest caz, maramureşenii să fie penalizaţi pentru că nu mai au numărul de echipe cerut de regulament.
Mai mult, aflată în insolvenţă, FC Olt Slatina este pe lista echipelor dezafiliate definitiv, ceea ce înseamnă că în Liga a II-a evoluează acum Alro Slatina, nu cum susţin oficialii clubului!

Liga a II-a va avea în sezonul viitor o serie I de 15 echipe şi o serie a II-a de 15-16 echipe, în funcţie de Universitatea Craiova! Damila, CSM Rm.Vâlcea şi Minerul Motru sunt echipele din Oltenia sigure de locul lor în viitorul sezon al eşalonului secund. Situată acum pe ultimul loc, Alro aşteaptă ultima etapă, în care trebuie să obţină cu minim un punct mai mult decât FC Maramureş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...