Sport

Handbal feminin, Oltchim

Farcău, de la Vâlcea, la Brăila

După şapte ani petrecuţi la Oltchim, extrema Ramona Farcău (33 ani) a semnat un contract valabil pe un sezon cu formaţia Dunărea Brăila.

Destrămarea Oltchimului, aflat în prag de faliment a făcut ca toate jucătoarele să îşi caute alte echipe. Extrema Ramona Farcău a ajuns la Brăila. "A fost o perioadă frumoasă la Oltchim, şapte ani frumoşi, dar a venit timpul să încep un nou drum. Nu am niciun reproş la adresa celor de la Oltchim şi, dacă nu interveneau problemele financiare, probabil că aş mai fi rămas acolo. Acum, însă, încep un nou drum, sper să fie de bun-augur, împreună cu Dunărea Brăila. Sunt oameni serioşi acolo, mă bucur că am început colaborarea. Toţi suntem mulţumiţi de negocieri şi ne dorim un viitor sezon bun, cu o clasare pe un loc de cupe europene. Dacă atâţia ani la Oltchim nu am reuşit să câştig Liga Campionilor, măcar să-mi închei cariera cu o cupă europeană cu Brăila, poate peste 2 ani. Am semnat un contract valabil pe un an, cu posibilite de renegociere vara viitoare şi prelungire", a declarat Ramona Farcău.

Extrema Ramona Farcău a fost una dintre cele mai vechi jucătoare de la Oltchim, ea fiind adusă de Tadici în tabăra vâlceană de la Zalău în 2006.

”Dacă nu interveneau problemele financiare la Oltchim, probabil rămâneam acolo”-Ramona Farcău

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...