Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Cătălin Rufă: Dumnezeu pune ordine în toate

Patronul CSM-ului, Cătălin Rufă, este fericit după succesul contra rivalei locale Damila.

În ciuda gazonului, şeful din Zăvoi crede că a fost un spectacol reuşit. ”A fost un spectacol reuşit, în ciuda ploii, a fost multă încrâncenare, săreau scântei la fiecare duel, îi felicit pe ambii antrenori, sunt tehnicieni foarte buni. Am mult respect pentru Damila, este o echipă foarte bună, dar mesajul meu către ei este că Dumnezeu le orânduieşte pe toate. Aşa a fost să fie. Îi dau dreptate lui Claudiu Niculescu că a fost mai mult polo, dar a fost acelaşi teren pentru ambele echipe. Îmi pare rău pentru Damila, dar mă bucur pentru noi. Îi dedic victoria fostului meu antrenor de la Sportul Studenţesc, Ion Munteanu II”.

Patronul vâlcenilor a dezvăluit un fapt şocant. ”Înaintea jocului, întreaga noastră echipă a fost la Episcopia Râmnicului. Acolo, episcopul le-a spus jucătorilor că speră ca nu cumva să îi încurce pe cei de la Damila. Nu poţi promova aşa”.

”Episcopul le-a spus jucătorilor mei că speră ca nu cumva să îi încurce pe cei de la Damila”, Cătălin Rufă, patron CSM.

Rufă crede că CSM ar fi promovat dacă îl avea pe antrenorul Pelici din startul campionatului. ”Eu le mulţumesc tuturor suporterilor care au venit la joc, chiar dacă unii ne-au huiduit. Spectatorii trebuie să aprecieze corectitudinea, suntem o echipă curată ca lacrima, avem jucători tineri, telentaţi, care cresc de la an la an. Rămâne de văzut dacă vom mai fi doriţi aici, toată lumea a tras cu Damila, dar înţeleg dorinţa vâlcenilor de a avea o echipă de Liga I. Cred că, dacă domnul Pelici venea când l-am ofertat, în startul campionatului, am fi promovat la pas!”.

Pentru victoria de ieri, fiecare jucător de la CSM va primi câte 1.000 de lei, cu doar 250 lei peste prima obişnuită.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

01.06.2013 - 18:57renegatu: Rufa asteapta banii pe Branescu dupa aceea nu-l mai vede nimeni.

Ce cauta Politia locala la masuri de ordine si nu are stuarzi ca bani a incasat ca pe National Arena, jegosul si blatistul de Pelici

31.05.2013 - 16:31Omul de bine:Atentie domnule, cu invocarea lui Dumenezeu. La primaria care te place, de obicei Dumnezeu pleaca inainte de sosirea mascatilor. Cat despre lectiile despre promovare, habar n-ai despre ce vorbesti. Si vorbesti pe banii oamenilor, nu ca Nitu, pe ai lui.

31.05.2013 - 15:06Cata:Cu ce sa promoveze CSM? Cu Rufa?!? Hai, ca e tare haios baiatul asta? Domnule Rufa, va place fotbalul pe banii ramnicenilor?

Pagina 1 din 1 (3 comentarii din 3)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...