Sport

Fotba, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Alex Pelici: Damila nu cu noi a pierdut promovarea

Antrenorul CSM-ului, Alex Pelici, spune că Damila a pierdut promovarea în celelalte jocuri în care a pierdut puncte preţioase în deplasare.


Discursul lui Pelici la conferinţa de presă a părut a fi un mesaj de adio. ”Nu puteam să ne dăm la o parte sau să facem figuraţie pe teren. Din respect pentru puţinii fani care cred în noi, le mulţumesc suporterilor, jucătorilor pentru acest scurt parcurs împreună, sunt mândru de ce am realizat împreună, acesta este fotbalul care trebuie jucat. Mulţumesc colaboratorilor mei, Tufişi şi Miclea, pentru ajutorul lor, lui Dobre, Turmacu, dar şi domnului Rufă pentru că mi-a dat şansa să antrenez aceşti băieţi minunaţi. Nu ştiu dacă mai rămân, la final tragem linie şi vedem”.

”Se pot face lucruri frumoase dacă ar fi înţelegere şi înţelepciune. Toată treaba e să se găsească înţelepciune şi să se pună la masa dialogului constructiv, nu hulelilor şi insultelor”-Alex Pelici, antrenor CSM

Pelici spune că cele două echipe ale Vâlcii s-ar putea uni pentru a forma o formaţie mai redutabilă, însă varianta este total exclusă după ”colaborarea” din acest sezon. ”Cred că rivalitatea este un pic amplificată, a trecut de limitele fair-play-ului. Se pot face lucruri frumoase dacă ar fi înţelegere şi înţelepciune. Toată treaba e să se găsească înţelepciune şi să se pună la masa dialogului constructiv, nu hulelilor şi insultelor. Damila nu cu noi a pierdut promovarea, dacă ar fi câştigat la Slatina sau unde nu a câştigat în deplasare, nu mai avea nevoie de punctele de azi. Dacă o echipă care vrea promovarea nu reuşeşte să ne bată pe noi, care am avut obiectiv salvarea, atunci ce să mai zici...”

Antrenorul vâlcenilor recunoaşte că echipa sa nu merita victoria. ”Poate un pic ne-a avantajat terenul, eram echipa care ne mulţumeam şi cu un punct. Indiferent de rezultat, am fi fost făcuţi în vreun fel, dacă pierdeam, eram acuzaţi de Poli şi Corona, aşa, suntem de cei de la Damila. Nu meritam să câştigăm, era mai echitabilă o remiză după ce s-a întâmplat, cu starea terenului. Condiţii mai grele de joc au fost după pauză decât atunci când s-a întrerupt, în minutul 65”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

31.05.2013 - 16:35Omul de bine:Domnule antrenor, ti-am citit ceveul printr-un ziar de azi. Pe unde treci mata, curg banii si cad echipele. Ramai filozof, cum zicea ziarul acela. N-ai inteles nimic din oportunitatea pe care a avut-o fotbalul din acest oras. Du-te si fa asta si cu echipele din Cluj, Brasov... Poate mai gasesti niste prosti care sa te plateasca sa-i tii cu amandoua echipele in B.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...