Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Claudiu Niculescu: Arbitrul şi-a bătut joc de noi, s-a jucat polo

După eşcul suferit azi în Zăvoi, Claudiu Niculescu a atacat dur deciza arbitrilor de a permite reluarea jocului, în ciuda terenului impracticabil.

Afectat de ratarea promovării, Claudiu Niculescu este însă mândru de echipa sa. ”Mă aşteptam la un joc atât de încins, oltenii sunt foarte orgolioşi, asta e viaţa, felicit echipa gazdă. Păcat de munca acestor băieţi, sunt mândru de ei, de ce au realizat, au realizat numai pe teren, am pierdut un joc pe care l-am controlat în totalitate, afară de final, când am riscat totul şi au apărut ocaziile gazdelor. Terenul a schimbat radical jocul, s-a jucat polo, nu fotbal, este incredibil cum acest arbitru a putut să reia jocul”.

”Cred că acest arbitru a făcut praf jocul, întreaga manieră a fost sub orice critică. S-a jucat polo, nu fotbal”-Claudiu Niculescu, antrenor Damila

Niculescu acuză dur maniera de arbitraj a centralului Cătălin Popa din Piteşti. ”Cred că acest arbitru a făcut praf jocul, nu nepărat că a eliminat trei jucători, dar întreaga manieră a fost sub orice critică. În primele 10 minute a avertizat total gratuit doi jucători ai noştri. Meciul nu trebuia reluat, dar eram convins că arbitrul va face totul să se joace. Pe Cătălin Popa îl ştiam bine, e un arbitru bun, dar azi şi-a bătut joc de ambele echipe, în special de noi. Meciul trebuia reluat a doua zi, pe un teren bun, dar arbitrul a văzut că echipa mea e dezavantajată clar pe acest teren şi a ţinut morţiş să se joace. Băieţii mei au fost nervoşi că arbitrii nu ne-au lăsat să trecem terenul în prima repriză, când ne-a lăsat vremea, nu ne-a lăsat arbitrajul”.

Tehnicianul Damilei îşi doreşte să continue la Vâlcea. ”Vreau să câştigăm cu Argeş, acest club este nou în Liga a II-a, dar a demonstrat că vrea performanţă şi cu siguranţă va face performanţă. Vreau să rămân la Vâlcea, mă simt bine aici, lucrez cu băieţi minunaţi, voi avea o discuţie cu conducerea clubului”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

30.05.2013 - 22:46un ageamiu:Nculescule, explica-mi si mie, "cine e prosti"? Tu sau jucatorii? Ca pana a inceput sa ploua ai tai plimbau linistiti mingea pe la mijlocul terenului, fara sa atace poarta in valuri, de parca asteptau ca adversarii sa se dea la o parte sau sa-si dea autogol...

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...