Actualitate

Trei minore din Vâlcea, violate de un bărbat

Un vâlcean acuzat că a acostat 22 de fete cu vârste între 7 şi 12 ani în scările blocurilor unde locuiesc, a violat trei dintre acestea şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu celelalte 19, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea.

Claudiu Celestin Vlădulescu va fi judecat de magistraţii Tribunalului Vâlcea pentru trei infracţiuni de viol, 19 infracţiuni de tentativă de viol şi a unei infracţiuni de vătămare corporală, acesta fiind în arest din 30 aprilie, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2011 - aprilie 2013, Claudiu Celestin Vlădulescu a acostat 22 fete cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani, în scările blocurilor în care locuiau şi a violat trei dintre acestea. Acesta a încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu celelalte 19 fete, "consumarea faptelor fiind împiedicată de diferiţi factori obiectivi de voinţa autorului, respectiv eventualitatea de a fi surprins de alte persoane ori strigătele de ajutor ale minorelor".
Totodată, Vlădulescu este acuzat că în 18 iunie 2012, în contextul în care a încercat să întreţină relaţii sexuale cu N.D.T., a exercitat asupra acesteia acte de violenţă, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 25 zile timp de îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea declarau, după reţinerea lui Vlădulescu, în 30 aprilie, că în ultima perioadă mai mulţi cetăţeni din municipiul Râmnicu Vâlcea au semnalat că un bărbat cu identitate necunoscută acostează minore în scările de bloc unde acestea locuiesc.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...