Opinii

 

Să nu-i votaţi!

Duminică, 10 iunie 2012, vom merge să ne alegem primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi preşedinţii consiliilor judeţene. Vom transfera dreptul nostru de a ne administra comunitatea acestor semeni ai noştri, care, cel puţin teoretic, vreme de patru ani trebuie să ne reprezinte interesele, să ne facă viaţa mai bună. Când vom fi în cabina de vot, singuri, cu votul în faţă, vom avea puterea supremă. Dacă vom folosi această putere supremă în mod cinstit, fără compromisuri ruşinoase şi fără să ne vindem conştiinţa, atunci ne va fi bine.

Nu-i votaţi pe cei care au fost în demnităţi publice ca primari, consilieri, preşedinţi de consiliu judeţean, parlamentari sau funcţionari publici şi au furat, au batjocorit, au trădat comunitatea voastră! Nu-i votaţi pe cei care au făcut afaceri suspecte cu statul, cu guvernul, cu primăria, îmbogăţindu-se în câţiva ani cât alţii într-o viaţă, iar acum vin să vă ceară votul! Nu-i votaţi pe cei care au promis că vă vor aduce bunăstare şi v-au adus doar sărăcie! Nu-i votaţi pe cei care sunt imorali, care fură de la gura copiilor celor mulţi pentru a oferi familiei lor o bogăţie nemeritată! Nu-i votaţi pe cei care se folosesc de prostia şi disperarea oamenilor pentru a-i manipula şi a le lua votul! Nu-i votaţi pe cei care s-au asociat în cariera lor politică cu hoţii, cu interlopii, formând mafia politico-economică ce v-a jefuit comunitatea şi ţara!

Nu-i votaţi pe cei care au fost activişti de rang înalt în organizaţiile locale, judeţene sau centrale ale fostului PCR! Nu-i votaţi pe cei care au fost ofiţeri, agenţi sau turnători în Securitatea comunistă! Nu-i votaţi pe cei care sunt copii, nepoţi sau rubedenii de ex-activişti PCR şi ex-securişti, căci ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă! Nu-i votaţi pe cei care până acum o lună, înainte de începerea campaniei electorale, vă dispreţuiau, vă ignorau existenţa, iar acum vă spun cât de importanţi sunteţi pentru ei!

Pe cine să votăm duminică? O întrebare la care ne dorim un răspuns corect. Eu nu ştiu pe cine trebuie să votaţi, dar vă pot spune pe cine trebuie să nu votaţi!

Nu-i votaţi pe cei care au încercat să vă cumpere votul şi conştiinţa cu bani sau daruri în campania electorală! Acei bani sunt din banii voştri care au fost furaţi din bugetul public al comunităţii voastre! Nu vă vindeţi votul, căci astfel doar vă cumpăraţi sărăcia şi nefericirea de mâine! Nu-i votaţi pe cei care vreme de patru ani au uitat de Dumnezeu şi au încălcat porunca iubirii de semeni, iar acum, în campania electorală, fac danii bisericii din comună, din cartier şi caută să se plimbe alături de preot, în văzul lumii, să le vadă votanţii aşa-zisa credinţă!

Duminică, 10 iunie 2012, suntem chemaţi la vot! Dragii mei, vă îndemn să nu mai alegeţi dintre multe rele, răul cel mic! Mizeria rămâne mizerie, oricât de mică ar fi! Dacă nu aveţi pe cine vota, atunci este simplu: puneţi ştampila pe toţi şi aşa le veţi spune că în egală măsură nu-l vreţi pe niciunul! Poate vor înţelege ceva din gestul vostru sau poate nu! Important va fi că veţi rămâne cu sufletul curat! Dumnezeu să ne ajute!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...