Ultima Oră

Gheorghe Ioniţă, viceprimarul Râmnicului, şi-a dat demisia

Viceprimarul Gheorghe Ioniţă a părăsit funcţia publică şi se întoarce în domeniul cercetării, la ICSI Râmnicu Vâlcea, unde are un proiect ce urmează să fie aplicat la Centrala Nucleară de la Cernavodă.

„Mă întorc în cercetare”

Viceprimarul Gheorghe Ioniţă susţine că, din punctul său de vedere, la Primăria Râmnicului a „ars” o etapă, reuşind să implementeze toate proiectele cuprinse în Programul de Dezvoltare Urbană Integrată. De asemenea, vicele vrea să revină la prima dragoste, munca în cercetare, pregătindu-şi revenirea la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvolare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice ICSI-Rm. Vâlcea.

“Am stat mult să analizez această problemă şi identificasem trei soluţii: să îmi continui munca în primărie; să muncesc din aceeaşi funcţie cu program redus sau să îmi dau demisia. Am revenit asupra deciziei din luna aprilie de amânare a demisiei, îmi reduc activitatea la primărie şi mă întorc în cercetare, la «prima dragoste». La ICSI am un proiect care iese din faza de laborator şi va intra în cercetare, urmând să fie aplicat în câteva luni la Cernavodă. Cred că voi fi mai util primăriei din exterior decât din interior”, a apreciat Gheorghe Ioniţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

29.05.2013 - 17:33anam:Iar? Cand se inoarce? canuta om sucit!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...