Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Bogdan Pistol: Suntem complet nebuni dacă nu susţinem promovarea Damilei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Bogdan Pistol speră într-o promovare a Damilei, care să mai atenueze nereuşitele din ultima vreme.

Vicele CJ Vâlcea este un fan al Damilei, fiind nelipsit de la jocurile formaţiei încă de când alb-verzii erau în Liga a III-a. ”După ruşinile succesive pe care le-am păţit ca oraş, promovarea unei echipe vâlcene în Liga I ne-ar spăla un pic imaginea. După ce politicienii le-au luat oamenilor pâinea, acum, cu situaţia de la handbal şi de la fotbal, vor să le ia şi circul. Premiul luat de Budişteanu şi accesul Damilei în Liga I ar arăta că aici se poate face şi performanţă. Suntem chiar complet nebuni dacă nu susţinem asta. Îl rog şi pe domnul Niţu să confirme faptul că, odată promovaţi şi mai ales, sprijinit de autorităţile judeţene şi locale, va lăsa echipa în judeţul nostru”, a afirmat Pistol.

”Suntem complet nebuni dacă nu susţinem Damila să intre în Liga I. După ce politicienii au luat vâlcenilor pâinea, vor să le ia şi circul”, Bogdan Pistol, vicepreşedinte CJ Vâlcea.

Damila va juca mâine, în Zăvoi, de la ora 18.00, cu rivala locală CSM, într-un meci care naşte orgolii imense în judeţul Vâlcea. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu are nevoie de victorie, dar depinde şi de alte rezultate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

03.06.2013 - 17:58nu conteaza:Pistoale...pot sa te ating? du-te mah in... Lasa-ne dracu' ca ne-am saturat de tine. Iti iei banu gramada de la Damila si ce sa zici si tu...

29.05.2013 - 16:41Calugarul Vasile:Nu vad aici opinia amicilor politici. Bogdan Pruteanu, Adrian Pandurasu, Liviu Boban, Eduard Varlan, Mircea Poenaru... Ocupati cu sustinerea CSM, cu prietenia prin omisiune sau cu teama de Gigi primarul, probabil...

29.05.2013 - 16:11marinica:da domnilor aveti dreptate poate ca nitu nu merita nimic insa el e doar unul singur si mai e si mic, valcenii sunt 100.000 bucati! ei merita sa aiba ceva cu care sa se poata lauda! o idee excelenta dle pistol! mai lasati orgoliile si sa ne mai gandim si la popor, ala care v-a votat!

29.05.2013 - 16:03Gica:Ma bucur ca se gandeste cineva si la sportul nostru valcean pt ca oricum oltchimul s-a dus.felicitari dl pistol!

29.05.2013 - 15:58Adrian enache:Bai dar smecher e pistol asta! Face el ce face si adauga un punct pe tabela de marcaj

Pagina 1 din 2 (5 comentarii din 7)

< înapoi12
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...