Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Florian Pârvu: Dacă Damila ratează promovarea, nu e din cauza noastră

Căpitanul CSM-ului, Florian Pârvu spune că el şi colegii săi nu pot fi învinuiţi de Damila de o eventuală ratare a promovării

”Dacă sunt mai buni, atunci să câştige pe teren meciul direct şi atunci nu se supără nimeni”-Florian Pârvu, căpitan CSM Rm. Vâlcea.

Pârvu spune că, la nivelul jucătorilor, nu este vorba de orgolii la partida de joi, contra Damilei. ”Nu e nicio rivalitate, între noi, jucătorii, suntem prieteni. Rivalitatea şi orgoliile le-au provocat cei din conducerea Damilei. Cine e mai bun să câştige, ca şi în tur, eu sper să fie un meci frumos şi deschis”.
Pârvu subliniază însă că el şi echipa sa nu pot fi acuzaţi de cei de la Damila de o eventuală ratare a promovării. ”Dacă e să nu promoveze, nu din cauza noastră nu o fac. Dacă sunt mai buni, atunci să câştige pe teren meciul direct şi atunci nu se supără nimeni. Eu nu mă supăr dacă promovează Damila, dar noi ne facem datoria de sportivi profesionişti, nu cum susţine preşedintele lor, Lucian Munteanu”, a mai explicat Pârvu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

30.05.2013 - 21:09Calugarul Vasile:Acum, ca ati infrant, si Corona promoveaza, nu ti se pare si tie ca morala si prostia sunt acelasi lucru... Daca n-ai prins spilul, vezi morala lui Hagi, cu Viitorul lui, nu al vostru.

29.05.2013 - 14:29Calugarul Vasile:N-a zis nimeni ca e din cauza voastra. E din cauza americanilor, a rusilor si a iernii trecute. In rest, imi place ca veti fi morali cele 90 de minute esentiale pentru viitorul fotbaulului de pe aici. Bravo, baieti! Nu va cere nimeni sa ganditi mai departe de simbria de liga inferioara pe care o meritati. Rufele se spala in familie...

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...