Sport

Fotbal, Liga a IV-a Vâlcea

S-au stabilit semifinalele Ligii a IV-a

Câştigătoarea finalei Ligii a IV-a Vâlcea va da baraj de promovare pe 19 iunie cu Avrig(Sibiu), meciul urmând să se dispute în judeţul Olt

După ultima etapă a sezonului regulat din Liga a IV-a Vâlcea, se cunosc cele patru semifinaliste: Hidro Rm. Vâlcea, Posada Perişani (Seria Nord), Unirea Drăgăşani, Voinţa Orleşti (Seria Sud).

Ultima etapă a sezonului regulat a adus şi ultima clarificare, Voinţa Orleşti reuşind în extremis să obţină locul 2 în Seria Sud, după succesul de pe teren propriu, 3-1 cu Minerul Berbeşti. Cele patru echipe se vor înfrunta în semifinale, încrucişat, în dublă manşă. Conform regulamentului AJF Vâlcea, câştigătoarele celor două serii, Hidro şi Unirea au avantajul că vor disputa returul semifinalelor pe teren propriu. Hidro este clar favorită în ”dubla” cu Orleşti, în timp ce cealaltă semifinală pare mult mai echilibrată.
Finala Ligii a IV-a Vâlcea se va disputa într-o singură manşă, pe Stadionul Municipal din Zăvoi, pe 7 iunie, de la ora 17.30.

De remarcat că una dintre semifinaliste, Hidro, echipa antrenată de Narcis Enăchescu (FOTO), va juca şi finala Cupei României, faza judeţeană, contra Flacărei Horezu. Meciul este programat pe 12 iunie, la Horezu.

Iată programul semifinalelor:

Prima manşă, miercuri, 29 mai, ora 18.00:

Câştigătoarea Ligii a IV-a Vâlcea va înfrunta într-un baraj de promovare în Liga a III-a pe campioana Sibiului, FC Avrig

VOINŢA ORLEŞTI-HIDRO RM. VÂLCEA
POSADA PERIŞANI-UNIREA DRĂGĂŞANI

Manşa retur, sâmbătă, 1 iunie, ora 11.00:

HIDRO RM. VÂLCEA-VOINŢA ORLEŞTI
UNIREA DRĂGĂŞANI-POSADA PERIŞANI

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...