Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Luci Munteanu: Niculescu a făcut minuni

Preşedintele Damilei îl laudă public şi pe Dulcea, după tripla acestuia la Braşov

Chiar după jocul CSM-Corona, patronul Damilei, Dan Niţu, l-a oprit la o discuţie pe atacantul Argeşului, Adi Dulcea, aflat în tribună. Discuţia l-a motivat enorm pe atacantul argeşean, care a marcat azi trei goluri în poarta Coronei, reaprinzând speranţa la Vâlcea.


Preşedintele Damilei, Luci Munteanu l-a felicitat public pe Dulcea, atacant originar din Călimăneşti. “După această etapă, şansele Damilei pentru Liga 1 au crescut. Maramureş a plecat neînvinsă de la UTA şi cred că Poli va avea un meci infernal la Baia Mare, mai ales că echipa gazdă luptă pentru evitarea retrogradării. Corona nu a reuşit să treacă de FC Argeş, iar la Tg. Mures e greu să baţi. Argeşenii s-au respectat în primul rând ca fotbalişti şi au jucat foarte bine la Braşov. Adrian Dulcea este vâlcean de-al nostru, iar cele trei goluri ale lui ne-au bucurat foarte mult. Nici nu vreau să mă gândesc ce meci greu vom avea cu ei în ultima etapă. Pentru noi, meciul cu CSM Rm. Valcea a devenit capital şi trebuie să câştigăm neapărat în Zăvoi. Mergem în groapa cu lei să ieşim învingători”, a declarat Lucian Munteanu, pentru www.fcdamila.ro.

”Parcursul Damilei din acest retur a fost senzaţional şi nimeni nu anticipa asemenea rezultate. Claudiu Niculescu a făcut minuni în doar câteva luni”-Lucian Munteanu, preşedinte Damila

După ce patronul Dan Niţu a lăsat loc zilele trecute de interpretări în privinţa viitorului antrenorului Claudiu Niculescu, Munteanu apreciază altfel calitatea tehnicianului. ”Victoria cu Luceafărul ne asigură matematic, cu două etape înainte de final, locul trei în clasament. Cred că este un fapt extraordinar pentru noi, pentru o echipă nou promovată. Parcursul Damilei din acest retur a fost senzaţional şi nimeni nu anticipa asemenea rezultate. Claudiu Niculescu a făcut minuni în doar câteva luni. Cred că nici dacă îl aduceam pe Mourinho nu reuşeam să facem atâtea puncte cât am strâns noi în retur.”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...