Sport

Fotbal, Liga a II-a, Alro-CSM Rm. Vâlcea 0-0

Slatina, tot mai departe de salvare, CSM nu mai are emoţii

Vâlcea este salvată matematic după remiza de azi de la Slatina

Alro nu a reuşit decât o remiză albă azi, pe teren propriu, cu CSM Rm. Vâlcea, rezultat care miceşte şansele de salvare ale Slatinei.

Trupa lui Dan Oprescu putea face azi un pas important către salvare, dar s-a împiedicat din nou pe teren propriu, 0-0 cu CSM Rm. Vâlcea.

Revenit la echipă două două săptămâni de absenţă, camerunezul Nkongue a fost cel mai bun jucător de pe teren. Acesta a avut cea mai mare ocazie a partidei în minutul 48, când a scăpat singur pe contraatac, dar a şutat în bara porţii slătinene. Vasile a ratat şi el în minutul 60 din poziţie foarte bună. Spre final, acelaşi Nkongue mai are o şansă mare, dar Bordea respinge cu piciorul.

CSM se salvează astfel matematic şi nu mai are nicio emoţie pe final de sezon, dar se focusează pe derbyul judeţean de săptămâna viitoare, cu Damila. În schimb, Alro rămâne pe ultimul loc, la trei ”lungimi” de Baia Mare. Pentru a se salva, aluminiştii trebuie să obţină în ultimele două etape cu trei puncte mai mult decât FC Maramureş, o misiune grea, dar nu imposibilă.

Nkongue a avut o bară în minutul 48

ALRO SLATINA- CSM RÂMNICU VÂLCEA 0-0
Stadion: 1 Mai (Slatina); Spectatori: 500;

Alro: Bordea - Anghelina Cruşoveanu (cpt.), Cosic, Giurcă - Firţulescu, Rioşanu, Polgar, Cuedan (A. David ’46) - Sălăjan (Vîlcică ’43), D. Ene (Bîră ’75). Antrenor: Daniel Oprescu

CSM: Pascal - C. Lungu, Cr. Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu - Fl. Pîrvu (cpt.), A. Neagoe - G. Cruceru (M. Vlad ’80), Ad. Stoica (Potopea ’78), I. Szabo (Oct. Vasile ’36) - Nkongue. Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: George Găman (Craiova); Asistenţi: Petru Gaspar şi Bogdan Gheorghioiu (ambii din Timişoara)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...