Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila-Luceafărul 3-1

Damila câştigă cu Luceafărul şi primeşte ajutor şi de la Piteşti

Pentru ca trupa lui Claudiu Niculescu să promoveze, ar trebui ca Poli să piardă unul din cele două jocuri pe care le mai are de disputat, sau Corona să nu câştige la Tg. Mureş

Damila îşi continuă parcursul regulat de te teren propriu şi s-a impus şi azi, la Drăgăşani, 3-1 cu Luceafărul. În plus, Argeşul a remizat azi la Braşov, 3-3 cu Corona, după o ”triplă” a lui Dulcea, care s-a dovedit mai vâlcean ca mulţi din Zăvoi.

Trupa lui Claudiu Niculescu merge perfect în jocurile de la Drăgăşani şi a câştigat şi azi fără emoţii, 3-1 cu Luceafărul. A primit şi un cadou nesperat de la Argeş, care, probabil motivată financiar suplimentar, a stopat pe Corona.

La Drăgăşani, încă din minutul 6, atacantul Voinea a fost înlocuit, după ce s-a accidentat. Codin a deschis scorul în minutul 10 din voleu, reluând centrarea de pe dreapta venită de la B. Geantă. Francezul Nasser Menassel (FOTO) a majorat scorul în minutul 40, cu un şut frumos, de la 25 de metri.

Damila face 3-0 în minutul 67, când Negruţ fructifică şi el centrarea lui Ad. Popa. În ultimul minut de joc, oaspeţii înscriu prin Pantea şi astfel Damila câştigă cu 3-1.

Vâlcenii şi-au asigurat astfel locul 3 şi aşteaptă decizia Comitetului Executiv din 1 iunie, sperând într-un verdict favorabil pentru locurile 3 din eşalonul secund. Trupa lui Niculescu are însă şanse reale la locurile 1-2. Ar trebui ca Poli să piardă unul din ultimele două jocuri, în deplasarea de la Baia Mare sau acasă, cu Bihor. A doua variantă este ca liderul Corona să nu câştige la Tg. Mureş.

Totul se va decide în etapa următoare, când este programat şi derbyul judeţean CSM-Damila. Rămâne însă de văzut dacă, în cazul fericit al promovării Damilei, vâlcenii se pot bucura după o lungă aşteptare de meciuri de Liga I, sau fraţii Niţu vor dezamăgi lumea şi vor duce echipa spre alte oraşe.

CLASAMENT

1 Corona Braşov 23 13 6 4 37-20 45
2 Poli Timişoara 22 12 7 3 37-17 43
3 Damila Măciuca 22 12 5 5 32-20 41

Etapa viitoare, joi:

CSM-Damila
Maramureş-Poli
Tg. Mureş-Corona

Damila Măciuca - Luceafărul Oradea 3-1

Marcatori: Codin ’15, Menassel ’40, Negruţ ’67 / Pantea ’90.

Matache - Samson, Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Cucui - Bărbulescu, Menassel - Melcea, B. Geantă (Ad. Popa ’56), Codin (D. Iancu ’70) - Voinea (Negruţ ’6)
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Sălăjan - Cura, A. Achim, Fl. Neaga, Haş - Ov. Ghilea (Pantea ’80), Sg. Pop (Jurca ’68), Ianc, Letan (cpt.) - D. Muntean, C. Roşu
Antrenor: Florin Farcaş.

Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova); Asistenţi: Gabriel Stroe (Piteşti) şi George Neacşu (Câmpulung Muscel);

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...