Actualitate

Beizadeaua din Craiova, în arest preventiv

Florin Iulian Siclitaru circula cu 125 de km/h şi a consumat substanţe interzise

Florin Iulian Siclitaru, craioveanul de 24 de ani care, pe 31 martie a.c., a accidentat mortal doi tineri şi a fugit, a fost reţinut preventiv.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au finalizat cercetările în dosarul lui Florin Iulian Siclitaru, de 24 de ani, din Craiova, şi au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea lui în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare.

„În noaptea de 30/31 martie 2013, în timp ce inculpatul se deplasa, la volanul autoturismului Mercedes Benz pe Calea Bucureşti din municipiu, dinspre centru către Aeroport, în zona clubului Krypton, cu viteză excesivă şi fără să acorde prioritate de trecere, a accidentat mortal doi tineri, apoi a părăsit locul faptei. În urma expertizei efectuate în cauză, s-a stabilit că avea o viteză de deplasare de 125 km/h”, potrivit procurorilor.

Drogat la volan

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, procuror Nicolae Uncheşelu, la momentul prinderii lui Siclitaru, pe 31 martie, la ora 21.50, i s-au recoltat probe biologice de sânge, rezultatele fiind negative la alcool. În schimb, testul preliminar efectuat de Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici pentru depistarea substanţelor cu efecte psihoactive în sângere lui Siclitaru a ieşit pozitiv la THC. Tetrahidrocanabinolul (THC) este derivat benzo-piranic, substanţa activă principală din canabis, întâlnit şi în haşiş şi marijuana.

(foto: www.dolj.radicalonline.info)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...