Sport

Fotbal, Liga a II-a, Alro-CSM Rm.Vâlcea

Slatina, obligată să câştige

Meciul Alro-Vâlcea va fi transmis în direct mâine, de la ora 13.00, de Digisport 2

Pentru a mai spera la evitarea retrogradării, Alro Slatina este obligată să câştige mâine, pe teren propriu, în disputa cu CSM Rm.Vâlcea.

După ce Maramureşul a izbutit azi o remiză surprinzătoare la Arad, Slatina a rămas la patru ”lungimi” de băimăreni. Trupa lui Dan Oprescu trebuie să câştige mâine disputa cu CSM Rm.Vâlcea, pentru a se apropia la un singur punct de salvarea de la retrogradare. Nici o remiză nu ar fi o catastrofă pentru Alro, care ar rămâne la trei puncte, dar ar avea nevoie ca Maramureş să piardă etapa viitoare acasă, cu Poli, iar slătinenii să câştige la Piteşti.

CSM pare în vacanţă după ce şi-a cam asigurat rămânerea în al doilea eşalon. Trupa lui Pelici este în plin picaj, după ce a suferit patru eşecuri în ultimele cinci meciuri, iar în ultimele trei partide nici măcar nu a marcat. Dacă pierd mâine, vâlcenii vor începe însă să aibă mici emoţii pe finalul campionatului. Daouda şi Traore sunt indisponibili, în timp ce Surugiu şi Nicolae au fost excluşi din lot. În schimb, a revenit Nkongue(FOTO), care ar putea ajuta mult atacul vâlcenilor, aflat într-o suferinţă evidentă.

Echipe probabile:

Alro: Bordea - Anghelina, Chircan, Cosic, Cruşoveanu- Bancu, Giurcă, Cuedan, Firţulescu- D. Ene, Al. Sălăjan. Antrenor: Daniel Oprescu
CSM: Pascal- Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Vătăjelu- Pârvu, Neagoe-Vasile, C.Stoica, Szabo-Nkongue. Antrenor Alex Pelici

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...