Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Dan Niţu: Sunt şanse destul de mari să promovăm, chiar de pe locul 3

Senatorul vrea să păstreze denumirea în continuare

Deşi Damila mai are doar şanse minime să prindă locurile 1-2, care aduc promovarea directă, patronul Dan Niţu speră să ajungă în Liga I chiar şi de pe locul 3, care pare acontat.

“Sunt şanse destul de mari să promovăm, chiar de pe locul 3. Nu vreau să comentez mai multe, nu ar fi bine, pentru că s-ar interpreta că vrem să influenţăm vreo decizie”, spune senatorul Dan Niţu. Comitetul Executiv al FRF va lua o decizie în acest sens pe 1 iunie, una din variante fiind ca, pentru completarea celor 18 locuri, să se dea un ”baraj” între ocupantele celor două echipe care vor termina pe 3.

Dan Niţu intenţionează ca şi în Liga I să păstreze actuala denumire a clubului, Damila Măciuca. ”Până recent, am avut intentia de a schimba numele echipei, dar multă lume m-a sfătuit să îl păstrez. Acum o lună dacă eram întrebat, aş fi spus că schimb denumirea. Acum sunt mai descumpănit, mulţi specialişti din domeniul sportului mi-au spus că ar fi bine să ne păstrăm denumirea de Damila Măciuca, chiar de la televiziunile naţionale au spus că ne fac gratuit reclamă un an. Suntem echipa care am pornit de la ţară şi am făcut performanţă, avem o imagine foarte bună. În orice domeniu e bine să asculţi de părerea specialiştilor”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

24.05.2013 - 09:01un valcean:Cred ca cel mai bun nume ar fi Damila Ramnicu Valcea, pt a nu lasa loc glumelor de prost gust, ca oricum nu isi au rostul.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...