Sport

Handbal feminin, Oltchim

Oana Manea:Trebuia să fac şi acest pas

Pivotul speră să cucerească cu Krim ceea ce nu a reuşit cu Oltchim, Liga Campionilor

După 13 ani petrecuţi la Vâlcea, pivotul Oltchimului, Oana Manea va încerca sezonul viitor prima sa aventură în străinătate, la campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, cu care va semna un contract valabil pe doi ani.


La 28 de ani, Oana Manea pleacă cu inima îndoită, după ce şi-a făcut din plin datoria faţă de club. "Nici nu realizez că plec, e o nouă experienţă. Am senzaţia că merg în vacanţă, nu-mi dau seama încă. Au fost mulţi ani şi multe lucruri am trăit la Oltchim. Chiar şi o parte din copilărie am petrecut-o aici, mai mult ca la Bucureşti. Plec cu inima îndoită, ştiu că îmi va fi greu, sunt tristă".

Handbalista a cucerit o Cupa Cupelor, o Supercupă a Europei, opt titluri naţionale, patru Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Manea spune că, pe viitor, ar putea reveni la echipa naţională. "Foarte mulţi oameni, nu doar din Râmnicu Vâlcea, m-au încurajat şi mi-au fost alături în toţi aceşti ani. Vreau să le mulţumesc, oricât de greu a fost în unele momente pentru mine, mi-au fost alături. Iar asta nu se poate uita. Am trimis o scrisoare de retragere din echipa naţională, dar eu cred că timpul le va rezolva pe toate şi nu cred că e o retragere definitivă a mea. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul", a afirmat Manea.
La nivel de echipă naţională, Oana Manea a cucerit medalia de bronz la CE din 2010, iar un an mai târziu a fost desemnată cea mai bună handbalistă din România.

Oana Manea va pleca duminică în Slovenia pentru a semna contractul cu Krim Ljubljana.

"Negocierile s-au încheiat, voi avea şi o maşină de serviciu, tot ce am cerut. Voi semna şi contractul, care va fi pe doi ani, şi voi face şi circuitul medical. Apoi voi reveni acasă şi reunirea echipei va avea loc în 22 iulie. Voi începe un nou drum şi sper să fie bine. Ştiu sigur că îmi va fi dor de casă, dar sunt foarte hotărâtă. Trebuia să fac şi acest pas", a încheiat Oana Manea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...