Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Lucian Munteanu: CSM a avut câţiva titulari indisponibili, deşi erau apţi din punct de vedere sportiv

Preşedintele Damilei ironizează ultimele prestaţii ale CSM-ului şi invită la un joc fair-play în derbyul judeţean

Preşedintele Damilei, Lucian Munteanu, ironizează pe siteul oficial al clubului ultimele rezultate ale concitadinei CSM Rm. Vâlcea.

Luci Munteanu ia la mişto pe siteul clubului, www.fcdamila.ro, prestaţiile deloc convingătoare ale rivalei CSM. ”În penultima etapă vom juca în Zăvoi, cu CSM Rm. Vâlcea, şi ştim că nu vom fi primiţi cu flori. Sunt o echipă bună care poate să bată orice formaţie atunci când este nevoie. În ultima vreme, ei au trecut printr-o perioadă mai puţin fastă, au avut şi câţiva jucători titulari indisponibili, deşi erau apţi din punct de vedere sportiv. Poate că şi din acest motiv, ei nu au fost foarte concentraţi la ultimele jocuri, cu Mioveni, Timişoara şi Corona, asta în contextul în care au întâlnit primele două ocupante ale clasamentului. Acum ei se regrupează, jucătorii cu probleme au revenit, sunt conectaţi la meciurile pe care le mai au de disputat şi cu siguranţă le va reveni şi ambiţia. Acest fapt este un lucru pozitiv din punct de vedere sportiv şi sperăm să avem o partidă frumosă în Zăvoi”, spune Munteanu.

Reveinind la lucruri serioase, oficialul Damilei cere ca jocul direct contra CSM-ului să fie unul fair-play, în speranţa că nu se va ajunge la fracturi de tibie şi încăierări generale, aşa cum este de anticipat.

”În ultima vreme, CSM a trecut printr-o perioadă mai puţin fastă, au avut şi câţiva jucători titulari indisponibili, deşi erau apţi din punct de vedere sportiv. Acum ei se regrupează, jucătorii cu probleme au revenit, sunt conectaţi la meciurile pe care le mai au de disputat şi cu siguranţă le va reveni şi ambiţia”-Lucian Munteanu, preşedinte Damila.

”Noi vom juca la Rm. Vâlcea la fel cum a făcut-o în toate meciurile de până acum, adică focusaţi la meci, în limitele sportivităţii impuse de fairplay-ul jocului de fotbal. Fotbalul jucat din ură, cu ambiţie stupidă, în spirit de răzbunare şi ranchiună, dar mai ales conjuctural, nu face bine fenomenului sportiv, iar mai devreme sau mai târziu, acest lucru se întoarce împotriva celor care practică acest gen de fotbal. Cu Argeşul, în ultima etapă, vom vedea dacă va mai conta aşa de mult rezultatul în economia clasamentului”, a mai afirmat Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...