Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Siteul CSM-ului, tot mai penibil!

Angajaţii siteului ne înjură de două zile, dar publică azi albumul foto obţinut tot prin intermediul nostru

În loc să publice informaţii despre echipă, administratorii siteului oficial al CSM Rm. Vâlcea se războiesc cu presa locală, care a avut demintatea să scrie despre lipsa de implicare a alb-albaştrilor la jocul cu Corona, scor 0-1.

În dorinţa de a fi pe placul patronului Rufă şi a mai vedea poate vreunul din salariile restante, administratorii siteului oficial al CSM au căzut de câteva zile în penibil. Fără a scrie niciun cuvânt sau explicaţie pentru cele patru eşecuri din ultimele cinci partide, pentru faptul că lumea nu mai vine la stadion, pentru că echipa se zbate al treilea an la retrogradare, ”poeţii” lui Rufă au transformat siteul în războiul lor personal cu publicaţia noastră. Fără să se gândească vreun moment că doar evoluţia jenantă a echipei a adus criticile, administratorii îşi arată adevăratul caracter, refuzând să îşi asume vreunul cele scrise şi uitând că de sute de ori au fost sprijiniţi de aceeaşi presa locală la cererea lor prin articole şi poze. De altfel, până şi albumul foto postat azi de la jocul cu Corona a fost obţinut de către CSM-işti tot prin intermediul publicaţiei noastre.

Iată o mostră totală de penibil în ultimul comunicat oficial postat de căţeluşii lui Cătălin Rufă. ”Pe această cale, dorim să mulţumim tuturor jurnaliştilor care au ales să fie obiectivi şi imparţiali,care ne-au arătat cum funcţionează presa sportivă, cum să ne păstrăm şi să ne apărăm valorile şi drepturile fundamentale. Şi, la fel de important, ne-au făcut să înţelegem ce înseamnă jurnalism de calitate, echilibrat şi obiectiv. Nu vom închide însă niciodată ochii atunci când vreun individ rău-intenţionat umileşte CSM-ul prin atitudinile sale publice.
Vrem să mulţumim suporterilor noştri minunaţi (fără ei fotbalul nu are nicio noimă), dar şi celor care n-au căzut în capcana adresării de injurii la adresa unei echipe ce a refuzat să intre în jocuri murdare. Pentru noi sunteţi râmniceni în toată puterea cuvântului. Am simţit gustul victoriei, dar şi al înfrângerii. Ne dorim să continuăm, dar mai ales să progresăm. Am avut momente grele, dar ne-am adunat repede, am realizat că trebuie să dăm tot ceea ce avem mai bun în noi. Iar când Familia CSM îşi uneşte forţele, parcă nimic nu ne poate sta în cale.
Mulţumim tuturor prietenilor care ne-au înţeles şi ne-au sprijinit când era mai greu. Pe scurt, vă mulţumim tuturor. Ne revedem la meciul cu Damila Măciuca! HAI CSM!”

Din păcate pentru CSM, majoritatea suporterilor, dar şi a presei locale, a taxat evoluţia lamentabilă a trupei lui Pelici, una care a lăsat loc de interpretări. Aşa cum acest club finanţat şi din banii publici a fost mereu unul controversat, începând cu celebrul meci de la Baia Mare şi continuând cu suspiciunile de implicare în mafia pariurilor, publicate de presa centrală.

Astfel, îi rugăm pe cei doi administratori ai siteului să facă singurul lucru care îl ştiu, să printeze acest articol şi să dea fuga să îşi sune patronul, pentru a se lamenta. Nici nu putem avea alte pretenţii de la nişte persoane care gândesc la modul: ”este bine să stăm la coada clasamentului, nu dăm prime şi cheltuim mai puţini bani”. Poate că de la vară, locul lor de muncă se va muta pe la Snagov sau alte zone adiacente Capitalei, acolo ”unde sunt doriţi”.

Până atunci, facem un exerciţiu de imagine şi încercăm să redactăm un articol pe care s-ar încadra în mintea administratorilor acestui site de partea presei pe care ei o numesc obiectivă. ”Cei zece mii de suporteri care au umplut Zăvoiul până la refuz au aplaudat la scenă deschisă echipa lui Pelici. După prestaţia magistrală de la Timişoara, unde nu a pierdut decât cu 4-0, dar unde merita clar să câştige după aspectului jocului, CSM a mai făcut un meci fabulos cu Corona. A fost 0-1, dar au fost zeci de ocazii, alb-albaştrii au ratat la fiecare minut o ocazie, până şi portarul a urcat în atac, iar fanii i-au ovaţionat, după ce echipa a mai făcut un pas mare spre promovare”:)


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...