Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

Olivian Surugiu, implicat într-un accident de circulaţie

Mijlocaşul era exclus momentan din lotul lui Pelici şi ceruse rezilierea contractului

Mijlocaşul echipei CSM Rm. Vâlcea, Olivian Surugiu a fost implicat miercuri seară într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 65-574, în zona Pădurii Saru (foto). În maşina condusă de Surugiu se mai afla prietenul său, Cătălin Niţă, de 26 ani, fost jucător la FC Olt, cei doi mergând spre Slatina.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că o autoutilitară cu remorcă, condusă de un şofer din Gorj, nu a adaptat viteza pe condiţii de ploaie şi, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu maşina condusă de Surugiu. În urma impactului, autoturismul condus de Olivian Surugiu, un Renault Laguna, a ajuns într-un şanţ, fotbalistul suferind plăgi seriose. Surugiu şi Niţă au fost transportaţi la Spitalul din Slatina pentru investigaţii medicale amănunţite.

Surugiu era momentan exclus din lotul CSM-ului pentru abateri disciplinare petrecute săptămâna trecută şi din acest motiv se afla acasă. Chiar ieri, mijlocaşul i-a propus patronului Rufă rezilierea contractului pe cale amiabilă, fiind de acord să renunţe la salariile restante.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...