Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Bogdan Medrea: Anumiţi oameni nu ne doresc în Zăvoi

Directorul sportiv al Damilei spune că Vâlcea a fost mereu prima opţiune pentru conducerea clubului

Realizând că declaraţiile patronului Dan Niţu, că Damila poate ajunge la Craiova, îi dezamăgeşte profund pe fanii vâlceni, directorul sportiv Bogdan Medrea a încercat să dreagă busuiocul.

Oficialul Damilei spune că echipa nu are sprijinul autorităţilor pentru a veni în Zăvoi. ”Domnul Dan Niţu, unul dintre finanţatorii clubului, a spus întotdeauna că: “vom juca acolo unde suntem doriţi cel mai mult”, râspunzand la întrebarea “unde va juca Damila dacă promovează?”. Este adevărat că am fost contactaţi de mai multe persoane din fotbal, văzând disensiunile şi rivalităţile existente în judeţul Vâlcea, acolo unde mai activează o altă echipă în Liga a 2-a, pentru a ne propune să jucăm la ei. Este vorba de oraşe mari, precum Craiova, Sibiu, Piteşti şi altele, care şi-ar dori o astfel de echipă în judeţul lor. Damila este o echipă care are o imagine bună şi care a demonstrat seriozitate şi dorinţa de performanţă, de la înfiinţare şi până în prezent”.


Fostul arbitru subliniază că Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea este prima variantă pentru clubul alb-verde. ”Nu ascund faptul că pentru noi, conducerea clubului, prima opţiune a fost întotdeauna Rm. Vâlcea şi Stadionul Zavoi, acolo unde majoritatea microbiştilor vâlceni cred că ne este locul. Din păcate, anumiţi oameni nu ne doresc acolo şi nu e vorba neapărat de persoane care nu sunt din Vâlcea. Mai mult, domnul Rufă a avut anumite pretenţii financiare exagerate pentru a ne lăsa să evoluăm acasă şi când spun acasă mă refer la faptul că noi suntem vâlceni. Selecţia sportivilor pe care îi avem sub contract a ţinut cont de acest aspect si noi avem în lot foarte mulţi fotbalişti vâlceni, pentru că vrem să promovăm valorile judeţului nostru”, a declarat Bogdan Medrea pe siteul oficial al clubului Damila.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

23.05.2013 - 07:23adina :FELICITARI DAMILA !!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...