Sport

Handbal feminin, Oltchim

Tratative cu Ford

Oltchim îşi caută încă un sponsor principal

Fostul director al SC Oltchim, Constantin Roibu, caută un sponsor principal pentru echipa sa, una din variante fiind Ford.

Preşedintele Berbecaru recunoaşte că, deocamdată, nu este nimic stabilit din punct de vedere financiar. „Noi nu avem în momentul de faţă un sponsor principal, dar nu este exclus să apară unul. Facem eforturi, toţi cei din club, să găsim şi alţi sponsori pe lângă cei existenţi deja, fiindcă o suplimentare a bugetului este întotdeauna binevenită. Ne-am gândit inclusiv la Ford, care are o fabrică în Oltenia, la Craiova. E drept, şi în Craiova există o echipă feminină de handbal, chiar în prima ligă, dar Oltchim înseamnă altceva. Oltchim este deja un brand, toată Europa ştie de echipa noastră, iar orice sponsor care şi-ar asocia imaginea cu această echipă ar beneficia de o expunere deosebită. Ford, dacă vine alături de noi şi contribuie, să zicem, cu un milion de euro pe an, atunci devine sponsor principal şi ar da şi numele echipei", a declarat Berbecaru.

Şeful clubului vâlcean recunoaşte că, sezonul viitor, nivelul echipei va fi mult scăzut. „Bugetul nostru va fi de 1,5 milioane de euro, bani care vor proveni de la mai mulţi sponsori şi de la autorităţile locale vâlcene, în niciun caz de la societatea comercială Oltchim. Acest buget ne permite să păstrăm câteva jucătoare importante. E clar că nu o să mai fim la nivelul de anul ăsta, dar obiectivul nostru tot va fi clasarea între primele opt echipe ale Europei, ceea ce înseamnă calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor", a adăugat Petre Berbecaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...