Sport

Handbal feminin, Oltchim

Steluţa Luca nu rămâne principal

Eşecul ruşinos din Cupa României, din sfertul de finală cu Corona, i-a determinat pe şefii CS Oltchim să îşi reconsidere poziţia în cazul Steluţei Luca.

Ruşinea suferită la Oradea, acolo unde Steluţa Luca a fost pe bancă ca ”principal”, i-a făcut pe conducătorii clubului să caute alte soluţii pe acest post. Renunţarea prematură, înaintea finalului de sezon, la Jakob Vestergaard a făcut ca Oltchim să piardă un trofeu pe care, cu danezul la conducere, nu l-ar fi ratat niciodată.

„Steluţa va rămâne în staff, sunt şanse mari, dar nu ca antrenor principal. De altfel, am impresia că nici ea nu-şi doreşte cu tot dinadinsul să preia această funcţie acum, cred că i-ar mai trebui ceva experienţă”, spune preşedintele Petre Berbecaru.

Voina şi Tadici nu sunt pe lista clubului. ”În principiu, nici variantele Radu Voina şi Gheorghe Tadici nu sunt de actualitate. Tadici nici n-ar avea cum să vină, pe lângă faptul că e selecţioner, este prins şi cu proiectul său de la Zalău. Avem nişte nume pe listă, dar nu vreau să le divulg, ca să nu facem valuri", a precizat preşedintele vâlcean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...